Sport / Nogomet

Manchester City kupuje Marka Malenicu i postaje Osijekov klub partner?!

Manchester City kupuje Marka Malenicu i postaje Osijekov klub partner?!

Skauti Manchester Citya "usnajpali" su mladog vratara Osijeka Marka Malenicu  i odmah dogovorili pripremnu utakmicu U20 ekipe Manchester Citya, koja se nalazi na pripremama u Istri, i našeg Osijeka.

Kako piše Jutarnji list mladić iz Nove Gradiške već je duže “na meti” brojnih europskih klubova, no čini se da su u Cityju najviše zagrizli za 192 cm visokog momka i utakmica je zapravo i organizirana kako bi stručnjaci engleskog kluba u dvoboju s njihovim momčadi vidjeli što sve Malenica zna i može.

Jutarnji nadalje piše kako bi ova utakmica osim eventualnog Maleničinog transfera u City (u engleskim medijima se već spominje cifra od milijun eura) moga donijeti daleko više. Po kuluarima se priča kako nije nemoguće da Osijek postane Cityjev klub partner.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vlasnik Cityja šeik Mansour bin Zayed Al Nahyan prema nekim je procjenama do sada u klub uložio oko 800 milijuna eura.  Za ulazak u Osijek trebao bi mu samo stoti dio tog iznosa, a imao bi "na pladnju" svu talentiranu djecu s prostora istočne Hrvatske, ali i mnogo njih iz Vojvodine i BiH.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!