Sport / Nogomet

Osijek Kelme i Alumnus za Enu Šarac

Osijek Kelme i Alumnus za Enu Šarac

U nedjelju 8. rujna od 20 sati u dvorani Zrinjevac snage će u prijateljskoj utakmici odmjeriti Osijek Kelme i zagrebački Alumnus.

Futsal prvoligašima ovo će biti dobra provjera snage za prvenstvo koje počinje idući mjesec. Momčadi će nastupiti u svojim najjačim sastavima, a gledatelji će moći uživati u potezima nekih od reprezentativaca i ponajboljih igrača lige kao što su Alumnusovi Matija Đulvat, Hrvoje Penava i Matija Capar, te Osijekovi Dražen Čavar, Goran Dakić i Armando Kajfeš. Podršku Osijek Kelmeu dat će i igrači Osijek Cannonsa i nogometaši NK Osijeka, koji će biti prisutni na ovoj utakmici.

Ova utakmica će imati i humanitarni karakter te će se na njoj prikupljati sredstva za pomoć Eni Šarac i njenoj obitelji. Iako je Ena pobijedila i bolest i administraciju, njena obitelj se nalazi u iznimno teškoj financijskoj situaciji. Kako je ulaz na utakmicu besplatan, gledatelji se mole da novac koji bi inače potrošili na ulaznicu doniraju za Enu te joj na taj način pomognu i omoguće normalan život nakon svega što je prošla.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!