Sport / Nogomet

Utakmica sezone za Osijek Kelme

Utakmica sezone za Osijek Kelme

Igrači Osijek Kelmea u prilici su doći do povijesnog ostvarenja kluba – plasmana u play-off. Momčad Osijek Kelmea će u Zrinjevcu, u petak, 4. travnja, s početkom u 20 sati ugostiti dubrovački Square, koji se trenutno nalazi na osmom mjestu prvenstvene ljestvice i ima 2 boda manje od Osijek Kelmea.

Protivnik je i više nego solidan i neće biti lako doći do pobjede. Ukoliko Osijek Kelme pobijedi Square po prvi puta u svojoj povijesti će se plasirati u play-off, što će biti najveći uspjeh u povijesti kluba.

Igrači su svjesni značaja ove utakmice te u dobroj atmosferi i s velikim nabojem iščekuju ovaj dvoboj. Stanje u momčadi opisao je jedan od najboljih igrača Osijek Kelmea, Andrej Pandurević:

“Dečki su svjesni ove prilike koja nam se pruža. Nikad nismo bili ovako blizu doigravanja za prvaka i svjesni smo da ovu pobjedu moramo željeti više nego ikad, ali isto tako ne smijemo previše poletjeti i moramo biti potpuno koncentrirani na izazov koji je pred nama. U svlačionici se osjeća mala nervoza, ali to je ona pozitivna koja daje znak da smo spremni.”

Momčadi će u ovoj utakmici nedostajati Zvonimir Horvat (zbog kartona), a očekuje se da će najbolji strijelac momčadi Dražen Čavar biti u potpunosti oporavljen i spreman za utakmicu.

Da bi došli do povijesnog ostvarenja, igračima će biti potrebna i pomoć publike. Uz svog ''šestog igrača'' Osijek Kelme će zasigurno lakše doći do povijesnog rezultata. Koliko je publika važna za momčad najbolje govore riječi Andreja Pandurevića:

“Osječki navijači su najbolji u cijeloj ligi i ove domaće pobjede ne bi bile moguće bez njih. Ovaj petak će nam trebati više nego ikad i zato ih pozivam da budu uz nas. Navijači, molim vas dođite u što većem broju i ponesite nas do play-offa!”

I zato ne postoji razlog da ne dođete na ovu utakmicu, podržite ''lege'' i zajedno s njima ispišete novu stranicu bogate osječke sportske povijesti.


Izdvojeno

Reci što misliš!