Sport / Nogomet

Osijek Kelme po prvi puta u play offu!

Osijek Kelme po prvi puta u play offu!

Momčad Osijek Kelmea pobijedila je Vrgorac GTP i po prvi se puta u svojoj povijesti plasirala u play off.



Osijek Kelme izvrsno je otvorio utakmicu koja je odigrana u petak navečer u Vrgorcu. Već u prvoj minuti utakmice Dražen Čavar je zabio za vodstvo Osijek Kelmea 0:1. Mreže su potom mirovale do 18. minute, kada je Duško Martinac zabio za 1:1, što je bio i konačni rezultat prvog poluvremena.

Većih uzbuđenja u drugom poluvremenu nije bilo sve do 36. minute, kada je crveni karton zbog simuliranja dobio Martinović. Minutu poslije Osijek Kelme je poveo golom Andreja Pandurevića 1:2. Vrgorac GTP je nakon gola uveo igrača-vratara i krenuo na sve ili ništa. To im se nije isplatilo jer je u zadnjoj minuti utakmice još jedan gol zabio Pandurević, za konačnih 1:3.

U isto vrijeme u Dubrovniku igrao se susret Squarea i Alumnusa, u kojem je slavio Alumnus i tako pomogao Osijek Kelmeu da dođe do šestom mjesta na tablici i plasmana u play off. Protivnik Osijek Kelmea u play offu će biti Murter.

Igrači, stručni stožer, uprava te marketing tim Osijek Kelmea iskreno se zahvaljuju svim navijačima i simpatizerima na izvrsnoj podršci koju su im pružali kroz sezonu, te im od srca žele sretan i blagoslovljen Uskrs!

  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!