Sport / Nogomet

WEBONJEE™ virtualizirale igrače NK Osijek i stadion Gradski vrt

WEBONJEE™ virtualizirale igrače NK Osijek i stadion Gradski vrt

Osječka ekipa WEBONJEE™ ponovno je pripremila ugodno iznanađenje! Ovog puta pred vama su dva vrhunska i tehnološki vrlo zahtjevna uratka i to: virtualna panorama u 360° s igračima NK OSIJEK i virtualna šetnja u 360° stadionom GRADSKI VRT.

Oba uratka nastali su idejom te u produkcij WEBONJEE™ koji su dugogodišnji i strastveni navijači, osječkim kibicima poznati s istočne tribine. Takvu inovativnu marketinšku priliku NK Osijek je prepoznao i zajednički s Webonjama realizirao te na današnjoj press konferenciji u prostorijama kluba - prezentirao javnosti, navijačima i simpatizerima.

Ovom prigodom WEBONJEE™ su organizirali i prvu hrvatsku nogometno - navijačku interaktivnu nagradnu igru pod pokroviteljstvom NK OSIJEK o kojoj možete više saznati ovdje.

VIRTUALNA PANORAMA – IGRAČI “NK OSIJEK”

703602a970ceb996fdf38774ce5c4890.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U virtualnoj panorami možete pogledati i upoznati seniorski sastav NK Osijek koji je obilježio natjecateljsku sezonu 2013./2014. u 1. HNL. Putem ponuđenih osobnih informativnih kartica saznajte zanimljive detalje o svakom pojedinom igraču. Informacije u virtualnoj panorami prevedene su i na engleski jezik te je prilagođena za djeljenje na društvenim mrežama. Korisnici iOS uređaja dojam mogu pojačati upotrebom žiroskop funkcije.

Uradak virtualne panorame s igračima prvi je takve vrste u Hrvatskoj i šire, izrađen Krpano HTML5 tehnologijom te je prilagođen Windows, Linux, Android i iOS operativnim sustavima, većini web preglednika i raznim tipovima uređaja kojim pristupate.

VIRTUALNA ŠETNJA – STADION “GRADSKI VRT”

c784b8d9fce08a21fbdb5bf0fb3ebdce.jpg

Virtualna šetnja sastoji se od 9 međusobno povezanih panorama smještenih na različitim pozicijama (teren, tribine) koje vas vode i upoznaju sa bijelo-plavim hramom nogometa „Gradski Vrt“. Sa svih pozicija pruža se pogled u 360°, pa vi izaberite tribinu, preporučujemo „istok“ :) Korisnici iOS uređaja dojam mogu pojačati upotrebom žiroskop funkcije.

U virtualnu šetnju stadionom, implementiran je logotip Nk Osijeka preko kojeg se klikom može doći na službenu web stranicu NK Osijek, a na tradicionalnoj istočnoj tribini mogu se pronaći dvije ikonice s logotipom naše vjerne navijačke skupine „Kohorta“ preko kojih se može doći na njihovu web stranicu.

Uradak virtualne šetnje stadionom nije prvi takve vrste u Hrvatskoj, ali je tehnološki i razvojno najnapredniji, izrađen Krpano HTML5 tehnologijom te je prilagođen Windows, Linux, Android i iOS operativnim sustavima, većini web preglednika i raznim tipovima uređaja kojim pristupate.

S PRESS KONFERENCIJE

f67bcacb94a5b1a72c13849da86abeb1.jpg

Na današnoj press prezentaciji ovih projekata, koja se održala u prostorijama NK Osijek, od glasnogovornika Maria Mihića i tehničkog direktora Ive Smoje saznajemo kako se NK Osijek upotrebom i primjenom ovih modernih tehnologija u svome javnom djelovanju okreće prema novim i modernim marketinškim tehnikama, inovativnim pristupima prezentaciji i promociji nogometnog kluba, igrača i drugih aktivnosti.

Prema riječima sportskog direktora Ivice Kuleševića; ovaj interaktivan i informativan način prezentacije i promocije igrača i nogometnog kluba na “jednom mjestu” je “ono nešto” što je potrebno za kvalitativan iskorak u marketinšku budućnost kluba, kako prezentacijom seniorskog sastava tako i za sve ostale kategorije koje će se nastojat realizirati u predstojećem razdoblju.

Ovim putem WEBONJEE™ i NK OSIJEK, a pridružije se i SIB.hr - pozivamo sve navijače i simpatizere NK Osijek da virtualnu panoramu i virtualnu šetnju nagrade lajkom, koriste i podjele sa svojim prijateljima na svim društvenim mrežama.

Na taj način, zajednički bi se uključili u promociju naših igrača i kluba, a svima koji to učine u ime svih nas kojima ljubav i srce kuca za bijelo-plavu boju – od srca hvala!

OSIJEK, BOG I MI, NEPOBJEDIVI!

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!