Sport / Nogomet

Kreće prodaja godišnjih ulaznica za utakmice NK Osijeka

Kreće prodaja godišnjih ulaznica za utakmice NK Osijeka

Od utorka, 1. srpnja 2014. kreće prodaja godišnjih ulaznica za prvenstvene utakmice NK Osijeka. Prodaja će trajati sve do 15. rujna, a u slučaju potrebe rok će biti i produljen.

Nakon turbulentne protekle sezone i drame u posljednjem kolu, Uprava kluba postavila je znatno više ciljeve za natjecateljsku sezonu 2014./2015. S time ciljem dovode se i pojačanja, a za sada nema odlazaka iz kluba. Ipak, za potpuni uspjeh nužna će biti potrebna i pomoć s tribina.

- Liga 10 već je protekle sezone pokazala svoju draž i zanimljivost i ne sumnjamo kako će tako biti i ove godine stoga vas pozivamo da kupite godišnje ulaznice, pomognete klubu svojim navijanjem, ali i financijski, rekao je Slobodan Tolj, predsjednik Uprave.

Protekle sezone prodano je više od 500 godišnjih ulaznica, a ove godine cilj je prodati i znatno veći broj. Tako i sama prodaja kreće 15-ak dana ranije, a cijene godišnjih ulaznica su 100 kuna djeca, 200 kuna za tribinu istok, 300 kuna za zapad, za ložu 500 kuna, te 2000 kuna VIP ložu. Kao posebnu pogodnost ističemo kupovinu obiteljskih paket ulaznica i to po cijeni od 250 kuna za jednog roditelja i dijete do 12 godina. Za svako dodatno dijete nadoplata je 50 kuna.

Kada se uzme u obzir da ćemo kod kuće odigrati 18 utakmica jednostavnom računicom se izračuna da kupovinom godišnje ulaznice jedna utakmica na istoku košta 11 kuna, a na zapadu 16 kuna. Napominjemo kako godišnja ulaznica ne vrijedi za kup utakmice.

Kako bi od NK Osijeka stvorili brend prepoznatljiv u gradu, u suradnji s tvrtkom Čarobni tim d.o.o., NK Osijek će svim kupcima godišnjih ulaznica pokloniti i zastavicu za auto koju će svi navijači, sigurni smo, s ponosom isticati na svojim vozilima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako do godišnje ulaznice?

Do godišnje ulaznice možete na nekoliko načina:

1. Dolaskom u prostorije kluba (Wilsonova bb) u radnom vremenu kluba od ponedjeljak do petka od 8-15 sati gdje možete popuniti obrazac i izvršiti uplatu

2. Popunjavanje obrasca koji možete preuzeti na facebook stranici kluba (https://www.facebook.com/nk.osijek) i uplatom na račun kluba prema uputi na obrascu

(obrazac možete preuzeti i kod nas, KLIKOM OVDJE)

3. Na nekom od štandova u gradu i ispred stadiona o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni

Izrađene godišnje ulaznice, kao i zastavice za auto, podizati će se u tjednu prije prve domaće utakmice u prostorijama kluba.

[blockquote]Cijene:
- Istok 200kn
- Zapad 300kn
- Djeca 100kn
- Obiteljski paket (roditelj + 1 dijete) 250kn
         - Nadoplata za svako dodatno dijete 50kn
- Loža 500kn
- VIP loža 2000kn (uključen cattering i parkirno mjesto)[/blockquote]

SiB.hr  

 


Izdvojeno

Reci što misliš!