Sport / Nogomet

Nogometašice Osijeka opet osvojile duplu krunu, bez izgubljenog boda u prvenstvu i uz gol razliku 180:6

Nogometašice Osijeka opet osvojile duplu krunu, bez izgubljenog boda u prvenstvu i uz gol razliku 180:6

Iza nogometašica još je jedna u nizu uspješnih sezona. Osvojile su dvostruku krunu, naslov državnog prvaka i pobjednika Kupa Hrvatske. Ukupno je to već 16. naslov pobjednica Kupa i 18. naslov prvakinja od utemljenja kluba u studenom 1990. godine.

Ove sezone osvojile su naslov na zaista impresivan način. Nisu izgubile niti jedan bod uz nevjerovatnu gol-razliku od 180:6. Učenice Zvonimira Kolaka i njegovih pomoćnika Branka Perkovića i Dejana Bergera već 4 godine zaredom ponavljaju ovakav uspjeh. Posljednji neuspjesi doživljeni još u proljeće 2010. kad je, u dva navrata, ekipa Viktorije na svom terenu u Sl. Brodu uknjižila dvije pobjede...

Ovo su djevojke koje su nastupile u protekloj sezoni: Kristina Nevrkla, Izabela Lojna, Tamara Laslavić, Tena Pastar, Vanesa Zlosa, Mateja Andrlić, Martina Šalek, Iva Culek, Maja Jošćak, Violeta Baban, Ivana Bojčić, Mateja Bulut, Dragica Cepernić, Rea Tunić, Antonija Kojić, Ivana Maltašić, Ana Jelenčić i Lorena Balić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[span class=attention]ŽNK Osijek ponovno domaćin kvalifikacijske skupine Lige prvakinja[/span]

Na vrhu liste strijelaca, i to u Ligi, a ne samo klupskoj, nalaze se Mateja Andrlić s 44 i Izabela lojna s 42 pogotka! Impresivan je i golgeterski učinak Maje Jošćak (27) i Martine Šalek (26), koje nastupaju u veznom redu. Preostale pogotke tijekom sezone postigle su Maltašić 7, Bojčić 6, Baban 5, Nevrkla 4, Laslavić 3, Zlosa 2, Bulut 2, Cepernić 1, Jelenčić 1 i Culek 1.

Dužnost predsjendika obnaša tipe Kordić, sportski direktor je Bojan Bodražić, a tajnik Stjepan Culek. Dio logistike i dalje su istinski entuzijasti “Mađar” Čizmadija, Zoran Ljulj...

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!