Sport / Nogomet

Mešanović: ''Sretan sam zbog dolaska u Osijek, ovo je korak naprijed u mojoj karijeri''

Mešanović: ''Sretan sam zbog dolaska u Osijek, ovo je korak naprijed u mojoj karijeri''

Jasmin Mešanović, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, od jučer je i službeno član NK Osijek. Najbolji igrač Čelika u prošloj sezoni, potpisao je s osječkim prvoligašem ugovor na godinu dana.

Za njega su se prije nekoliko godina zanimali i Dinamo i Hajduk, a ovog proljeća kako mu je isticao ugovor s Čelikom, spominjali su se brojni poznati europski klubovi koji bi ga voljli vidjeti u svojim redovima. Mnogi ga zovu "novi Džeko". I onda jedan takav grač završi u Gradskom vrtu. Pomalo nevjerovatno, ali budimo sretni takvim raspletom.

- Riječ je o klasnom napadaču koji će sigurno za nas predstavljati pravo pojačanje - kratko je komentirao Tomislav Rukavina, trener nogometaša Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bivši napadač Čelika iz Zenice u prošloj je nogometnoj sezoni u 33 nastupa postigao 15 pogodaka, a godinu ranije 13. Svoju prvu prvoligašku sezonu igrao je za Slobodu iz Tuzle gdje je 10 puta bio strijelac. Bio je i standardan igrač mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine U-21, gdje je također bio najbolji strijelac sa 4 postignuta gola. Zabilježio je i jedan nastup za seniorsku reprezentaciju BiH.

- Sretan sam zbog dolaska u Osijek i nadam se da ću svojim dobrim partijama i golovima opravdati dolazak u klub. Ovo je korak naprijed u mojoj karijeri i jedva čekam da zaigram, rekao je Mešanović, koji nažalost neće imat pravo nastupa na prvoj utakmici sezone.

[blockquote]Danas počinje nova prvoligaška sezona. Osijek u 21h u Gradskom vrtu ugošćuje zagrebačku Lokomotivu. Cijene ulaznica: istok 30kn, istok (Kohorta) 10kn, zapad (40kn). Kohortaši pozivaju sve navijače u 19:30h da se okupe u njihovim prostorijama u Tvrđi i zajedno u velikoj povorci oko 20h krenu prema stadionu.[/blockquote]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!