Sport / Nogomet

NK Osijek: ''Zašto suci griješe na našu štetu?!''

NK Osijek: ''Zašto suci griješe na našu štetu?!''

U dosadašnjem dijelu sezone već je pet sudaca stradalo zbog svojih pogrešaka. Na putu da im se pridruže je još nekoliko sudaca pa je tako samo u ovom kolu primjerice dosuđeno tri nepostojeća penala.

Osijek je srećom pobjedio unatoč grešaka suca Zebeca, ali u osječkom prvoligašu se pitaju što bi se dogodilo da Jonjić nije zabio svoj drugi gol u utakmici s Zagrebom i tako donio prvu pobjedu?

Stoga su odlučili prokomentirati dosadašnje pogreške na svoj račun, a njihovu izjavu prenosimo u cijelosti:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Nakon drastičnih sudačkih pogrešaka na našu štetu u nedavnoj utakmici sa Zadrom, prisiljeni smo još jednom reagirati na suđenje. Naime, ne možemo i nećemo ravnodušno gledati, unatoč ostvarenoj pobjedi nad Zagrebom, na dva bitna detalja u kojima smo još jednom nedvojbeno oštećeni. Oba su se dogodila u prvom poluvremenu nedjeljnog susreta: prvi u 28. minuti kada je sudac Zebec prekršaj Jonjića nad Krovinovićem kaznio jedanestercem iako je svima bilo vidljivo da je start našeg igrača bio izvan kaznenog prostora, a drugi je vezan uz 34. minutu i neupitni kontakt domaćeg vratara Livakovića i Jonjića koji je bio bliže lopti u gol-šansi, ali Varaždinac tada nije pokazao na bijelu točku. Ne kažemo da se propusti ne mogu dogoditi, ali je to, računajući utakmice u Stanovima i Kranjčevićevoj, ipak previše pogrešaka na štetu Nogometnog kluba Osijek i stoga ne želimo šutjeti, nego upozoriti da se takve stvari i situacije ne bi smjele ponavljati“, službeni je stav NK-a Osijek.

SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!