Sport / Nogomet

Futsal poslastica u Zrinjevcu

Futsal poslastica u Zrinjevcu

Nakon što je osvojila bod u utakmici s aktualnim prvakom Alumnusom, momčad Osijek Kelmea suočit će se s još jednim atraktivnim protivnikom – zagrebačkim Nacionalom.



Prije nešto više od deset mjeseci, Osijek Kelmeu je uspjelo nešto što već dugo nije niti jednom osječkom klubu. Osijek Kelme je na utakmicu s Nacionalom privukao skoro 1500 ljudi, što znači da se taj susret igrao u potpuno ispunjenoj dvorani Zrinjevac.

Nošen fanatičnim navijanjem prepunih tribina Zrinjevca, Osijek Kelme je osvojio bod protiv tada aktualnog prvaka Hrvatske, koji je slovio kao favorit u toj utakmici. Od igrača Nacionala se poslije ove utakmice moglo čuti da nikad u karijeri nisu igrali u tako dobrom ambijentu.

Drugo kolo 1. HMNL donosi nam novi susret Osijek Kelmea i Nacionala. Momčadi će na ''vrući parket'' Zrinjevca izaći u petak, 3. listopada u 20 sati.

U prvom kolu Osijek Kelme je remizirao rezultatom 5:5 s aktualnim prvakom Alumnusom, u ''ludoj'' utakmici u kojoj je pet puta imao vodstvo. Nacional je pak ostvario tijesnu pobjedu od 4:3 protiv novog prvoligaša, Broda 035.

Igrači Osijek Kelmea iznimno su ''nabrijani'' i jedva čekaju početak ove utakmice te obećavaju da će i zadnji atom snage ostaviti na parketu Zrinjevca.

Jednostavno ne postoji razlog za nedolazak u Zrinjevac. Pokažimo zajedno kako se brane boje svoga kluba i kako se voli svoj grad. Neka i ove sezone Zrinjevac bude neosvojiva utvrda.

Pridružite se i Facebok događaju utakmice  te  proširite ovu vijest svim legicama i legama kojima je srce ''bijelo-plave boje''.

I ne zaboravite: petak, 20 sati, SD Zrinjevac i ljubav prema Osijeku!

Sve ostalo je manje bitno i može čekati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

#ZaOsijekSvoj


Izdvojeno

Reci što misliš!