Sport / Nogomet

3. HNL Istok: Mladost iz Antina preuzela vrh jedinom domaćom pobjedom u kolu

3. HNL Istok: Mladost iz Antina preuzela vrh jedinom domaćom pobjedom u kolu

Kolo odigrano ovog vikenda na trećeligaškim travnjacima istoka, bilo je potpuno netipično. Od osam odigranih utakmica, samo je u jednoj slavio domaćin.



Bila je to Mladost koja je u Antinu s 4:1 „pregazila“ goste iz Međimurje te tako s 20 osvojenih bodova u deset kola, zasjela na vrh prvenstvene ljestvice.

Ona druga Mladost, iz Ždralova, odnijela je bod s teškog gostovanja u Višnjevcu, a završilo je 0:0. Istim nepopularnim rezultatom završile su utakmice Belišće-Varaždin, Slavonija-Đakovo i Bjelovar-Koprivnica.

Jedini remi s pogocima vidjeli smo u Vukovaru, gdje je domaćin s gostujućom Slavijom odigrao 1:1. Treba istaknuti kako smo na utakmici mogli vidjeti više pogodaka, pogotovo u mreži domaćina, ali da tako ne bude pobrinuo se vratar domaćih, Davor Burcsa. Poznato ime s prvoligaških terena, izvanredno je čuvao svoja vrata te je najzaslužniji što je barem jedan bod ostao u Gradu heroju. Recimo još kako su Vukovarci sredinom tjedna, u zaostaloj utakmici devetoga kola, s 3:1 kod kuće svladali Croatiju iz Đakova.

Ekipa BSK-a očekivano je slavila na gostovanju u Virovitici, gdje su s glatkih 3:0 porazili domaćina koji ni nakon deset kola nema niti jedan bod na kontu te sigurno plovi ka ispadanju iz lige.
Najveće iznenađenje ovog kola vidjeli smo u Ludbregu gdje pretposljednji Oriolik s 3:1 porazio dosad prvoplasiranu Podravinu. Veliki je to poticaj Oriovčanima uoči finiša polusezone, kako bi prezimili na nekom „ugodnijem“ mjestu na tablici.

Rezultati 10. Kola 3.HNL-Istok :

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Belišće - Varaždin 0-0
Vukovar - Slavija 1-1 (Plum 73' /// Antunović 15')
Podravina - Oriolik 1-3 (Valjak 60' /// Jurić 44' 89' Milinković 71')
Bjelovar - Koprivnica 0-0
Virovitica - BSK Bijelo Brdo 0-3 (CK - Suvajac 49' /// Tomas 35' 47' Krajček 60' CK - Pačar 83')
Slavonija - Đakovo Croatia 0-0                                                                                                    

Višnjevac - Mladost Ždralovi 0-0
Mladost Antin - Međimurje 4-1 (Kuzmić 25'-11m 86'-11m Maras 39' Jančić 60' /// Kokot 11')


Zaostala utakmica 9.kola:
Croatia Đakovo - Vukovar 3-1 (Mišić 2' Nikolić 7' Grgačević 90' /// Križanović 90+2')

3hn20102014

Jurica Cvenić/SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!