Sport / Nogomet

Osijek u Maksimir bez Kurtovića i Špehara

Osijek u Maksimir bez Kurtovića i Špehara

Nogometaši Osijeka u nedjelju gostuju u Maksimiru kod Dinama. Pravo nastupa, zbog žutih kartona, neće imati kapetan Hrvoje Kurtović i Davor Špehar.

Iako ide na gostovanje "gdje nema što izgubiti", Tomislav Rukavina nije baš sretan što je ostao bez dva igrača koji zatvaraju poziciju zadnjeg veznog.

- To više što su obojica dobra u defenzivnim zadacima i sigurno će nam nedostajati. No, iz te kože ne možemo. Rješenja imamo, samo je pitanje za koju ćemo se varijantu odlučiti. Prve opcije su mi Ugarković i Frane Vitaić, ali moguće su Mišić i Jamak, što bi značilo promjene na pozicijama srednjih veznih. Vidjet ćemo, ima još dosta vremena za donošenje konačne odluke - kaže za Glas Slavonije Rukavina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Još veći problem je pozicija lijevog stopera, gdje nikako da netko od kandidata učvrsti svoju poziciju. Činilo se da Saša Novaković hvata kontinuitet, ali onda mu se dogodio Split i dvije velike pogreške, pa Rukavina sada opet mora vagati koga postaviti na tu poziciju.

Čini se kako Novakovića pogreške iz Splita neće stajati mjesta u momčadi.

- Moram vidjeti u kakvom je on stanju nakon tih nesreća koje su mu se dogodile. Ako psihički bude u redu, igrat će ako ne, ući će Bralić - zaključuje Rukavina.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!