Sport / Nogomet

Na Maksimir s mislima na Split i Zagreb

Na Maksimir s mislima na Split i Zagreb

Pred nogometašima Osijeka je gostovanje u Maksimiru gdje će u nedjelju protiv Dinama igrati utakmicu 13. kola Prve hrvatske nogometne lige bez tri vrlo važna igrača.

Kapetan Hrvoje Kurtović i Davor Špehar imaju po tri žuta kartona, a Borna Barišić neće igrati zbog ozljede. Niti statistika i pogled na prvenstvenu ljestvicu Osječanima zasigurno ne idu u prilog, no nakon poraza Dinama protiv Red Bula u Europskoj ligi, trener Tomislav Rukavina nada se kako bi iz Zagreba mogli doći neporaženi.

Uoči puta u Zagreb Rukavina se osvrnuo i na predstojeće utakmice u kupu Hrvatske i prvenstvu: "Sigurno da ćemo u utakmici protiv Dinama morati malo, neću reći kalkulirati, ali zasigurno razmisliti, jer iza toga igramo Kup utakmicu sa Splitom, a zatim i prvenstvenu sa Zagrebom. Ima raznih kombinacija, a još uvijek ne znam hoćemo li rotirati igrače koji su do sada igrali ili ćemo umjesto ovih koji nedostaju staviti nekoga novoga. Igrali smo međusobno jednu utakmicu i stvarno su svi dobro reagirali." - rekao je Rukavina uoči puta u Zagreb.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Antonio Pavić dobit će priliku protiv Dinama od samoga početka utakmice: "Dugo nisam igrao i nedostaje mi utakmica, ali kroz treninge sam se dizao. Dobro sam radio i što se tiče kondicije sam u potpunosti spreman. Sigurno da je Dinamo nakon Red Bula uzdrman i možda protiv nas neće igrati s prvim sastavom, no bez obzira na to protiv njih svi moramo dati 150% kako bi imali bilo kakve šanse."

Utakmica Dinama i Osijeka u nedjelju počinje u 15 sati.

Tekst: Radio Osijek

   


Izdvojeno

Reci što misliš!