Sport / Nogomet

Prvi dan turnira Zimko uz Pan

Prvi dan turnira Zimko uz Pan

Već na prvom danu 28. izdanja turnira Zimko uz Pan gledatelji su mogli vidjeti borbenu igru te puno dobrih poteza i golova.  Posebne pohvale zaslužuju Marin Ležaić, koji je uspio zabiti čak četiri gola, i Franjo Varga, koji se u strijelce upisati tri puta.

Zimko uz Pan otvorile su momčadi CB Pinocchio i Mesnice Ravlić.  Momčad Mesnice Ravlić uspostavila je terensku inicijativu te je u devetoj minuti povela golom Saše Stojkovića. Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao, iako su obje momčadi pokazale izuzetno borben duh i imale nekoliko šansi za gol. U 22. minuti,  CB Pinocchio je izjednačio golom Ante  Barata.  No izjednačenje nije dugo trajalo jer je već u idućem napadu Stjepan Jukić zabio za vodstvo Mesnica Ravlić od 2:1.  Isti je igrač posljednjoj minuti utakmice zabio svoj drugi gol na utakmici za pobjedu Mesnica Ravlić 3:1.

Potom su na teren izašle Stara Moša i Prvo hrvatsko pivo – Osječko. Stara Moša je bolje otvorila susret, ali je Prvo hrvatsko pivo – Osječko golom Gorana Mijića iz devete minute stiglo do vodstva.  To je bio i konačni rezultat prvog poluvremena, unatoč tome što je bilo puno vatre na terenu. U 21. minuti Stara Moša je izjednačila golom Alena Popadića, a potom u 24. minutI i povela 2:1 golom Marka Zovka. Nakon gola strasti su se potpuno rasplamsale te je utakmica u više navrata bila zaustavljena zbog prepirki između momčadi. U posljednjoj minuti utakmice Stara Moša je ''dokrajčila'' protivnika.  U strijelce su se ponovno upisali Zovko i Juraić, za konačnih 4:1.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Treći susret dana odigrali su Caffe bar 5 Gravia i Auto Drago Vinkovci.  Momčad CB 5 Gravia je u prve četiri minute imala dvije izvrsne prilike za gol, no nije ih iskoristila. No svoju šansu za gol je u petoj minuti iskoristila je momčad Auto Drago Vinkovci. Stijelac je bio Mladen Križanović. Nakon primljenog gola CB 5 Gravia je nastavila nizati prilike, što im se isplatilo  u osmoj minuti utakmice kada je Ante Brkić zabio za 1:1.  Narednim minutama igrala se čvrsta utakmica, a na novi gol se čekalo sve do 26. minute kada je precizan bio Dalibor Dumančić. U posljednjoj minuti utakmice momčad Auto Drago Vinkovci je mogla u dva navrata izjednačiti, no svoju je spretnost pokazao golman momčadi CB 5 Gravia te je utakmica završila 2:1.

Prvi susret  u kategoriji seniora odigrali su Saponia i PZ Ćelije.  PZ Ćelije su povele već u trećoj minuti utakmice preko Marina Ležaića, a isti je igrač zabio i u šestoj minuti utakmice. U 12. minuti utakmice Saponia je golom Igora Viševića smanjila na 2:1. No samo dvije minute poslije PZ Ćelije su povele 4:1.  Prvo je autogol zabio Norčić, a potom se još jednom u strijelce upisao Marin Ležaić. Saponia je potom zaigrala s igračem vratarom što im se isplatilo jer su u 25. minuti preko Vladimira Norčića smanjili na 4:2.  U pretposljednjoj minuti utakmice četvrtim se golom na utakmici proslavio Marin Ležaić, a pred sam kraj utakmice zabio je i Mario Jović za konačnih 5:3.


Trgovina Tomas i LIV 1949 igrale su bez golova sve do 17. minute utakmice, no onda je uslijedila golijada Trgovine Tomas. Prvo se u strijelce upisao Dorian Vranješ, a u 22. minuti je vodstvo udvostručio Miran Horvat.  Horvat se u strijelce upisao i u 27. minuti utakmice, a za konačnih 4:0 je zabio Mislav Včelik u posljednjoj minuti utakmice.

Susret Sygme i Canimeča bolje je otvorila Sygma koja je povela u šestoj minuti utakmice golom Mateja Grizelja.  Mreže su potom mirovale sve do 20. minute, kada je za izjednačanje zabio Zoran Bosak. Canimeč je potom golom Dejana Markovića iz 25. minute preokrenuo rezultat na 2:1. Iako se bilo prilika s obje strane, 2:1 je bio i konačni rezultat utakmice.

Susret momčadi Auto Brko i MNK Sokol obilježio je ''blitzkrieg'' momčadi Auto Brko koja je povela već u drugoj minuti utakmice golom Mije Nađa.  U četvrtoj minuti utakmice  Auto Brko je golom Franje Varge povećao vodstvo na 2:0, a isti je igrač zabio i u sedmoj minuti za 3:0. Mreže su potom mirovale sve do 22. minute kada je Franjo Varga zabio svoj treći gol na utakmici.  MNK Sokol je minutu poslije smanjio vodstvo golom Eugena Šimića. Konačni rezultat, 4:2, postavio je Anđelko Šimić u posljednjoj minuti utakmice.

Posljednji susret prvog dana odigrali su AB Skripta i Lovački rog. Unatoč dobroj igri obje momčadi, prvi gol je pao tek pred kraj prvog poluvremena, kada je Igor Rožmarić zabio za vodstvo AB Skripte.  1:0 je bio i konačni rezultat utakmice iako su obje momčadi imale mnogo dobrih prilika za gol u drugom poluvremenu.

U utorak će na Zimku uz Pan snage odmjeriti:
    18:00 – 18:30 John Deere – Pan CB After dark (V)
    18:35 – 19:05 Ameba 79  – Borbaš security (V)
    19:10 – 19:40 John Deere – Drago bend(V)
    19:45 – 20:15 Ferivi  – Primera Esseker (S)
    20:20 – 20:50 HRFUTSAL.com – Pizzerija Tomislav(S)
    20:55 – 21:25 CB Bulldog – NK Dunav Dalj (S)
    21:30 – 22:00 HDZ – OBŽ  – Matrix club (S)
    22:05 – 22:35 CB 5 Gravia – Mursa VBK Folding  (S)

 


Izdvojeno

Reci što misliš!