Sport / Nogomet

Kohorta slavi 27. rođendan

Kohorta slavi 27. rođendan

Muku muče nogometaši Osijeka s borbom za ostanak u prvoligaškom natjecanju. Posljednji su na tablici sa svega 24 osvojena boda.

U nedjelju u Gradski vrt dolazi im jedan od glavnih konkurenata u toj borbi, Zadar. Ovo proljeće Zadar pod vodstvom novog trenera Igora Štimca reda dobre rezultate i trenutno su na 3 boda prednosti ispred Osječana.

Biti ili ne biti utakmica za bijelo-plave u kojoj bi presudno moglo biti ono što Zadrani nemaju, podrška navijača. Ne sumnjamo kako će tribine biti solidno ispunjene, a dodatnu važnost utakmici daje i Kohorta koja će ju iskoristit da proslavi svoj 27. rođendan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kohortaši najavljuju bogat program koji počinje u sčetvrtak turnirom u beli u njihovim prostorijama u Tvrđu, nastavlja se u petak partijem uz tamburaše i DJ-a, također u njihovoj Udruzi. U subotu je lagano zagrijavanje za ono što nas neka u nedjelju od 17h na stadionu Gradski vrt, utakmica sa Zadrom.

Cijene ulaznica su standardne: 40kn zapad, 30kn istok, 50kn loža, 100kn vip, jug besplatan za djecu i umirovljenike. Ulaznice za Kohortu po 10 kuna moguće je kupiti u njihovim prostorijama u subotu navečer i nedjelju prije utakmice (Fakultetska 2, Tvrđa).

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 5x1 ulaznicu za utakmicu (tribina istok). Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SEMPER FIDELIS!

Dobitnici:

Zorica Karan
Ana Mikulić
Mirela Tufechiev
Marko Pavičić
Iva Bugarin [/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!