Sport / Nogomet

Tenjosi nezaustavljivi, Letećim medvjedićima podrezana krila

Tenjosi nezaustavljivi, Letećim medvjedićima podrezana krila

Sve je zanimljivije u Osječkoj studentskoj futsal ligi. Vodi se borba za doigravanje u kojoj je nemoguće predvidjeti koje će momčadi uhvatiti mjesta koja vode u playoff. Jedini siguran je Esseker koji je dodatno osnažio svoju momčad za nastavak sezone. Igra se sve bolji futsal, a na tribinama se našao i trener Osijek Kelmea Marin Smoje koji je gledao potencijalne kandidate za priključivanje bijelo plavima.

Esseker je u prvoj utakmici dana igrao s Dudovim buretom. Izraziti favorit na kraju je uknjižio nova tri boda, a briljirao je ponovno Josip Pole koji je zabio sva tri pogotka za svoju momčad. Dudovo bure pružilo je dobar otpor, imalo svoje šanse, ali na kraju je presudila mirnoća i iskustvo igrača Essekera. Oni ulaze u nastavak sezone s plus šest bodova u odnosu na prvog pratitelja i vrlo je vjerojatno da će s te pozicije ući u doigravanje.

C.B. Tivoli je u potpunosti nadigrao ekipu PKR Zvijezde i ispratio ih s čak sedam komada u mreži. Najbolji igrač Tivolija ponovno je bio Robert Rašić koji je postigao četiri pogotka i prvi je strijelac lige. PKR Zvijezde nikako da pronađu igru koja bi im donosila bodove i sada su prikovani za dno tablice. C.B. Tivoli je svakako kandidat za doigravanje ukoliko nastave s ovakvim izdanjima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tenjosi i Leteći medvjedići kao da su zamijenili uloge u nastavku prvenstva. Leteći medvjedići igraju neprepoznatljivo i s novim porazom ugrozili su svoje šanse za doigravanje. Iako imaju sve u svojim rukama trenutna forma im ne garantira mjesto među prve četiri ekipe. Tenjosi su hit proljeća u ligi, treća pobjeda za redom ih dovodi na četvrto mjesto. Najviše mogu biti zadovoljni svojom igrom u kojoj Štetić i Mijić dominiraju terenom. Medvjediće su počastili sa šest pogodaka, a upravo su Štetić i Mijić svaki po dva puta tresli mrežu protivnika.

Zadnju utakmicu dana, možda i najzanimljiviju odigrali su Oggy i žohari i Limači. Limači su svojom standardnom čvrstom igrom u obrani stvorili dosta kontri i tako ugrožavali gol ekipe Oggy i žohari. Ipak do vodstva prvi dolaze Oggy i žohari preko Bošnjakovića. Limači nastavljaju sa svojom igrom i to im donosi preokret preko Vlaičevića i dva puta Abičića. Dragičević ubrzo smanjuje na 3:2 da bi Teni svojim pogotkom povećao prednost Limača na 4:2. Nakon toga kreće najzanimljiviji dio utakmice, Bratanić preuzima ulogu golmana igrača i u infarktnoj završnici postiže dva pogotka za konačnih 4:4.

Rezultati 12. kola OSFLa

Esseker – Dudovo bure 3:1

C.B. Tivoli – PKR Zvijezde 7:0

Tenjosi – Leteći medvjedići 6:1

Oggy i žohari – Limači 4:4

Tekst i foto: HRFUTSAL

   


Izdvojeno

Reci što misliš!