Sport / Nogomet

Osijek po bodove protiv Zagreba, a Kohorta prilozima za Mislava

Osijek po bodove protiv Zagreba, a Kohorta prilozima za Mislava

Od subote do ponedjeljka igraju se utakmice 32. kola 1. Hrvatske nogometne lige, a NK Osijek, u Gradskome vrtu u subotu od 17 sati, dočekuje NK Zagreb.

U posljednjem dijelu sezone, otkako je na trenersko mjesto NK Osijeka došao Ivo Šušak, puno se puta spominjalo kako sada slijedi "utakmica biti ili ne biti", zatim kako se igra "utakmica za opstanak", pa onda i kako sada slijedi "povijesna utakmica". Čulo se i kako u nekoj utakmici "bodovi vrijede dvostruko" ili da se igraju "utakmice časti" i "utakmice istine"...

Za utakmicu koju Osijek u subotu igra protiv Zagreba u Gradskom vrtu zaista bi se moglo reći sve to, a trener Ivo Šušak ocijenio ju je kao sudbonosnu:

"Ovo je najsudbonosnija utakmica za naš plasman na kraju ovoga prvenstva. Ekipu Zagreba izuzetno poštujem bez obzira na to koliko su je mnogi htjeli obezvrijediti. Ni u kojem slučaju ne očekujemo laku utakmicu nego borbu do 90 i neke minute gdje mora..., mora doći do izražaja naša želja, htijenje i borbenost." - rekao je Ivo Šušak koji za utakmicu protiv Zagreba ima popriličnih problema u sredini terena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ponajbolji igrač Osijeka Aljoša Vojnović je ozlijeđen i ne konkurira za sastav, a pod tri upitnika je i Nermin Jamak. U ekipu se najvjerojatnije vraća Vukobratović, a u prvom sastavu ponovno će biti i Andrej Lukić s čijim je nastupima u Splitu i Zagrebu Ivo Šušak bio vrlo zadovoljan.

Upravo je i Andrej Lukić došao na uobičajenu, najavnu konferenciju za novinare na kojoj je također rekao kako je svaka dosadašnja utakmica za NK Osijek bila presudna za opstanak u ligi: "Utakmica protiv Zagreba će stvarno biti 'dan D' i moramo ju pod svaku cijenu dobiti. Zagreb je dobra ekipa no atmosfera u svlačionici je dobra i pozitivna i mislim da bi to moglo biti vrlo bitno za ishod utakmice." - rekao je Lukić i dodao kako se on i Laštro ne boje Zagrebovog trostrukog strijelca u utakmici protiv Zadra Gabrijela Bobana, napomenuvši kako će ga oni znati zaustaviti.

Dodajmo i kako će na sutrašnjoj utakmici Kohorta skupljati priloge za pomoć dječaku Mislavu koji treba novac za operaciju i liječenje. Ujedno i prihod od prodaje ulaznica namjenjenih njima odvojiti će ovoga puta za pomoć Mislavu.

[important title=Nagradna igra]Portal SiB.hr i NK Osijek poklanjaju 5x1 ulaznicu za utakmicu. U komentar upišite Želim pomoći Osijeku na putu do bodova!

DOBITNICI:
Saša Teppert
Nikola Grgić
Donata Farkaš
Mihael Keler
Ivan Cickai Cile

Ulaznice podižete na portirnici (iza južne tribine)[/important]

Tekst: Radio Osijek i SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!