Sport / Nogomet

Kreće prodaja godišnjih ulaznica za utakmice NK Osijek

Kreće prodaja godišnjih ulaznica za utakmice NK Osijek

Nova nogometna sezona je pred vratima (prva utakmica na raporedu je 11. srpnja) i NK Osijek kreće s prodajom godišnjih ulaznica.

Prodaja kreće  od srijede, 1. srpnja, a godišnja ulaznica uključuje sve domaće utakmice MaxTV prve lige  plus sve domaće utakmice Kupa Hrvatske (osim polufinala i finala) te sve pripremne utakmice kojima je organizator NK Osijek u sezoni 2015./16.

Cijene godišnjih ulaznica, s obzirom na broj utakmica koje pokrivaju,  vrlo pristupačne: 200 kuna za tribinu istok, 300 kuna za zapad, za ložu 500 kuna, te 2000 kuna VIP ložu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz kluba ističu kako su djeca budućnost i stoga svim klincima do 7 godina ulaz na stadion je besplatan, a za one od 8 do 18 godina godišnja ulaznica iznosi 100 kuna.

[span class=attention]POGLEDAJTE: Raspored utakmica u sezoni 2014./2015.[/span]

Novost ove godine su i paketi obiteljskih ulaznica  i to po cijeni od 250 kuna za jednog roditelja i dijete do 18 godina. Za svako dodatno dijete nadoplata je 50 kuna. U obiteljskom paketu, za dodatnog odraslog člana domaćinstva moguća je nadoplata od 100 kuna.

stadion-sektori

Kako bi nagradili vjernost i lojalnost naših stalnih navijača, prošlogodišnji pretplatnici ostvaruju 15% popusta za novu 2015./2016. sezonu.

Ulaznice su personalizirane i svaka sadržava podatke o vlasniku ulaznice (ime i prezime) te sektor, red i sjedalo. Također, vlasnik ulaznice dobit će i navijački rekvizit za uspješno navijanje u sezoni koji dolazi.

[blockquote]Kako do ulaznica?

Do godišnje ulaznice možete na nekoliko načina:

1. Dolaskom u prostorije kluba (Wilsonova bb) u radnom vremenu kluba od ponedjeljka do petka od 8-15 sati gdje možete popuniti obrazac i izvršiti uplatu (od 1. srpnja)

2. Popunjavanje obrasca koji možete preuzeti na web stranici kluba (od 1.7.) i uplatom na račun kluba prema uputi na obrascu.

3. Na nekom od štandova u gradu i ispred stadiona o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Izrađene godišnje ulaznice, kao i navijački rekvizit, podizati će se u tjednu prije prve domaće utakmice (od 13.7.) u prostorijama kluba.

Cijene:

- Istok 200kn

- Zapad 300kn

- Djeca i mladi do 18 godina 100kn

- Obiteljski paket (roditelj + 1 dijete) 250kn

         - Nadoplata za svako dodatno dijete 50kn

         - Nadoplata za odraslu osobu iz domaćinstva 100kn

- Loža 500kn

- VIP loža 2000kn (uključen cattering i parkirno mjesto)[/blockquote]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!