Sport / Nogomet

Osijek i trio Š svladali Paks

Osijek i trio Š svladali Paks

Nogometaši Osijeka odigrali su prvu domaću pripremnu utakmicu pred nadolazeću sezonu. Zaigrali su u gotovo potpuno promjenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu i pokazali sasvim solidnu igru.

Tako su se u prvih 11 našli Mikulić, Matas, Lukić, Maslać, Arsenić, Kurtović, Radotić, Šorša, Špoljarić, Čuljak i Grgić, a upravo je posljednje navedeni zaslužan za akciju iz koje su Mađari skrivili kazneni udarac. Siguran realizator u 7. minuti bio je Josip Špoljarić koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor s bijelo-plavima.

U drugom dijelu, momčadi su potpuno ispremješale karte, a Osijek i dalje bio daleko bolja momčad na terenu. Do kraja susreta, uz par dobrih i izrazitih prigoda, zabili su još Šorša nakon lijepe akcije s Radotićem i Štrkalj nakon jednog otpatka. Prije toga, mladi Štrkalj zapucao je dvije lijepe prigode.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako igra protiv Paksa ohrabruje, evidentno je kako će mladoj momčadi trebati vremena za uigravanje, a svakako je poželjno i još koje pojačanje u vrhu napada kao i u veznom redu. 

[blockquote]Krenula prodaja godišnjih ulaznica

Kako je i najavljeno, krenula je prodaja godišnjih ulaznica za novu sezonu. Više info potražite OVDJE.[/blockquote]

osijek paks

osijek paks1

osijek paks2

osijek paks4

osijek paks5

osijek paks6

osijek paks7

osijek paks8

osijek paks9

osijek paks10

SiB.hr

Foto: Josip Bilić/SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!