Sport / Nogomet

Mladi nogometaši Osijeka napadnuti dok su šetali Splitom

Mladi nogometaši Osijeka napadnuti dok su šetali Splitom

Stariji pioniri i kadeti osječkog nogometnog prvoligaša doživjeli su ozbiljne neugodnosti gostujući kod splitskog Adriatica u državnom prvenstvu. Naime, naši su mladi nogometaši u subotu navečer fizički napadnuti dok su bili u šetnji nedaleko hotela „Dujam“ u kojem su odsjeli.

Šetajući prema Rivi, u trenirkama s klupskim obilježjima, postali su meta huligana koji su ih napali samo zbog toga što su članovi Nogometnog kluba Osijek. Pozvana je policija čiji su djelatnici napravili zapisnik o ovome incidentu i nadamo se da će njegovi vinovnici biti pronađeni i sankcionirani.

Vjerojatno bi za mlade Osječane bilo i težih posljedica od potezanja za uši, poneke pljuske, vrijeđanja i pretrpljenog straha da u pomoć nije priskočila Splićanka Petra Mandić-Jelas, bivša nogometašica i aktivna sutkinja koja se u toj situaciji ponijela hrabro i odlučno i napadnute mladiće zaštitila od daljnjeg maltretiranja i svojim automobilom prevezla do njihova hotela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stoga se gospođi Mandić-Jelas NK Osijek iskreno zahvaljuje i u ime roditelja naših igrača kojima ovo splitsko gostovanje nikako neće ostati u lijepoj uspomeni. Nažalost, ni u rezultatskom smislu, budući da su pioniri izgubili 2:0, a kadeti su poraženi rezultatom 2:1.

Izvor: NK-Osijek.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!