Sport / Nogomet

FOTO i VIDEO: NK Osijek i Kohorta gostovali u Srbiji

FOTO i VIDEO: NK Osijek i Kohorta gostovali u Srbiji

 

Susret između Spartaka i Osijeka završio je neodlučeno 1:1, a strijelac za Osijek bio je Branko Vrgoč.

U prvome poluvremenu Osijek je igrao u sastavu gotovo identičnom onome koji je prije sedam dana istrčao u Vinkovcima. Samo je Babića zamjenio Kvržić, a razlog je uigravanje momčadi za Slaven Belupo kada Babić neće moći igrati zbog nakupljena tri žuta kartona. U prvih 45. minuta Osijek je bio nešto bolji, a to je i konkretizirao euro golom sa dvadeset metara mladog i sve boljeg Branka Vrgoča. Nažalost, u samoj završnici poluvremena Spartak je izjednačio, a strijelac je bio Simović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U drugo poluvrijeme Osijek ulazi sa gotovo potpuno izmjenjenim sastavom. U igri je ostao samo Ivo Smoje. Spartak je bio bolji u nastavku, ali svoje prilike nije uspio realizirati.

9d684c65a2f838e6aaae0b63c7839629.jpg

[important title=Kohorta posjetila Suboticu!]U Suboticu je stigla i skupina od 35 Kohortaša. Prvi je to organizirani posjet, na nogometne terene, neke hrvatske navijačke skupine u Srbiju. Uz izrazito korektan odnos osiguranja prema njima dobro su se zabavili te uz tek povremene obostrane provokacije sa suparničkom skupinom, napustili Srbiju.[/important]

{youtube}bMKBy6yWx8Q{/youtube}

Tekst: SiB.hr
Foto: M.Banić/SiB.hr
Video: Subotica.info

  


Izdvojeno

Reci što misliš!