Sport / Nogomet

Osječani protiv Dinama hrabro i po uzvrat za Kup

Osječani protiv Dinama hrabro i po uzvrat za Kup

Posljednji susret protiv Dinama u Zagrebu Osječani su napustili ponosni, ali ipak poraženi. Stanko Mršić za danas je najavio svojevrsnu osvetu.

7b55594bb8c8ac69b8410c8b68e9c935.jpg

Desetkovan je Osijek, ali Stanko svoj optimizam gradi na dobrim ovosezonskim igrama i pokazanom borbenošću bez koje se ni danas neće moći. Nedostajati će Kurtović, Perošević, Pongračić i Jugović, a kojih 11 će na teren vjerovatno ne zna ni sam trener.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Igrati će 11 zdravih i spremnih protiv naše nominalno najbolje momčadi. Očekujem dobar angažman i trku kako bi anulirali njihove dobre strane - rekao je Mršić.

Ako tako bude biti će i prilike za pogodak, ali napadači će morati biti ubojitiji nego do sada u prvenstvu. Dinamo već u utorak očekuje Liga prvaka pa će i tu tražiti gosti svoju priliku za iznenađenje. Od kada je Mršić na klupi s Dinamom Osijek ima jedan neriješeni rezultat i poraz, ali je u obje utakmice bio barem ravnopravan suparnik što je u preostalih 57 susreta u kojima je Osijek poražen bila prava rijetkost.

Igrač više Dinamu danas sigurno neće biti publika s obzirom na sve što se u posljednje vrijeme odvija na relaciji BBB-Mamić-igrači, ali igrač više mogao biti Vlado Svilokos. Nerijetko je on bio Dinamov "igrač", a Osijekov "krvnik" pa će posebice obrambeni igrači morati biti oprezni u startovima. Činjenica je da su suci laki na zviždaljci kada su u pitanju udarci s najstrože točke za Dinamo. Tako je najbolji strijelac Sammir na tome mjestu upravo zahvaljujući njima.

[span class=attention]UŽIVO od 19h: Dinamo-Osijek[/span]

Stati na loptu i igrati Mršićeva je ideja, a da bi ideja prešla u fazu realizacije trebati će puno trke, srca i vještine pa će onda dinamov brko Čačić možda i spustiti svoj brk, a Osječani zajedno sa svojim navijačima slaviti.

Tekst: T.M./SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!