Sport / Nogomet

Mamić kupuje još jednog osječkog juniora, Vargić prema Rijeci?

Mamić kupuje još jednog osječkog juniora, Vargić prema Rijeci?

Nakon što u Turskoj nisu uspjeli realizirati toliko željeni transfer nekog od prvotimaca, Osječani su se odlučili za još jedan očajnički potez u borbi za preživljavanje.

f2c95067b73202626c8a2fb094b025fb.jpg

I ovaj put je to po prokušanom receptu, adut je Zdravko Mamić kojemu je ponuđen još jedan pripadnik sjajne Osijekove generacije rođene 1994. godine, koja je u reprezentaciju Hrvatske dala čak osam igrača, a riječ je o ljevonogom stoperu Dini Periću.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nemam što skrivati, sa Zdravkom Mamićem dogovorili smo visinu odštete za Dinu Perića, a sad je na njegovoj obitelji da donese konačnu odluku hoće li se transfer realizirati. Srce mi se cijepa zbog te odluke, ali mi jednostavno drugog izlaza nemamo" , riječi su predsjednika Josića za Glas Slavonije.

Klubovi su već dogovorili visinu odštete, a konačna odluka o realizaciji transfera u rukama je Dinine obitelji, prema riječima oca ovog juniora, odluka da se prihvati ponuda Dinama je 50-50.

fbc3737dddd30eeba42c671e1293fa03.jpg

Zasigurno da ove vijesti svakom pravom navijaču bijelo-plavih neće dobro "sjesti" jer ta generacija je jako mnogo obećavala (njoj pripadaju i Josip Mišić, Malenica, Dugandžić, Pavić, Mioč), a ispada da će biti "raščerupana" prije nego je na djelu vidi širi krug navijača, a uz ovu informaciju pojavila se i ona da će vratara Vargića angažirati Rijeka uz visinu odštete od 300-400 tisuća eura, no ovo je neslužbena priča koja u Gradskom vrtu nije potvrđena.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!