Sport / Nogomet

Josić predsjednik, Mršić i dalje trener

Josić predsjednik, Mršić i dalje trener

Na danas održanoj prvoj sjednici Nadzornog odbora novoformiranog Društva NK Osijek s.d.d. Nadzorni odbor donio je bitne odluke za nastavak poslovanja kluba.

Za predsjednicu NO imenovana je Zvjezdana Tuma-Pavlov, a za njezinog zamjenika imenovan je Darko Dumančić. Nadzorni odbor je prema Statutu Društva za Predsjednika Uprave Društva imenovao dosadašnjeg predsjenika Udruge Nogometni klub Osijek, Zdravka Josića. Josić će do daljnjeg svoju funkciju obavljati volonterski.

"Članovi NO daju punu podršku Predsjedniku Uprave Društva u njegovom radu u skladu sa zakonom i aktima Društva. Temeljem Statuta, imenovanjem Zdravka Josića za Predsjednika Društva daju mu se ovlasti vezane za provođenje utvrđene poslovne politike kao i organizacije društva i operativno poslovanje," rekla je u izjavi za medije Predsjednica NO Zvjezdana Tuma-Pavlov.

Mršić ostaje trener

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je vidljivo iz gornje izjave, Nadzorni odbor nije nadležan za kadrovsku politiku kluba pa tako niti za imenovanje i razrješenje glavnog trenera odnosno u ovome slučaju Stanka Mršića.

Prema onome što smo uspjeli saznati od novo izabranog Predsjednika Uprave, Zdravka Josića, Stanko Mršić ekipu će voditi do kraja sezone do kada ima i važeći ugovor. 

"O potencijalnim kaznama zbog posljednjih loših igara još će se raspravljati", rekao je Josić.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!