Sport / Nogomet

Šuker 'briljira' na funkciji predsjednika HNS-a

Šuker 'briljira' na funkciji predsjednika HNS-a

Američkoj tvrtki "Electonic Arts" odbio je dati dopuštenje da reprezentaciju uvrsti u planetarno popularnu računalnu igru ‘Fifa Soccer 13’ i tako uspio propustiti zaradu od 100 tisuća dolara. Šuker je navodno tražio duplo više, što je EA-u bilo previše s obzirom na premalo hrvatsko gejmersko tržište. Tako po prvi put u povijesti ove planetarno popularne igrice igrači neće moći igrati sa Hrvatskom reprezentacijom. Fifa  13 u prvih je pet dana otkako se pojavila na tržištu prodana u 4,5 milijuna primjeraka!  

Nema tako kockastih dresova u najpopualrnoj nogometnoj simulaciji, ali zato ih je prepun Šukerov ormar. Davor je naručio 500 originalnih dresova koje dijeli za poklon i na to je potrošio čak 275 tisuća kuna, donosi Jutarnji list. Ne bi to bilo čudno da na svakom tom dresu ne piše njegovo prezime!  Valjda bi prihvatljivije bilo da na dresu piše Hrvatska, ili da nema uopće natpisa na leđima?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šuker otkad je sjeo (bolje reći otkad je postavljen) na predsjedničku funkciju nogometnog saveza ne dobiva simpatije javnosti. Prisjetimo se zadnje utakmice Osijek - Cibalia, salve uvreda na njegov računa od navijača oba kluba. Isto se može čuti i u drugim stadionima diljem Lijepe naše.

ed52b752de3ca49ad2a8bcc602cafa2e.jpg

Najavio je Šuker i rezanje dnevnica i premija reprezentativcima, osobito premiranja pobjeda protiv trećerazrednika poput Malte ili Andore, a koje su iznosile i 15.000 eura po glavi. Za to se nema novaca, ali za dresove s njegovim imenom ima?

Ostale autogolove Davora Brenda Šukera  u prvih sto dana na čelnoj funckiji u HNS-u pročitajte na stranicama Jutarnjeg lista.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!