Sport / Odbojka

Završetak mini gradske lige ''Pčelica''

Završetak mini gradske lige ''Pčelica''

Zadnji turnir mini gradske lige „Pčelica“, sponzor kojega je Zagrebačka banka d.d., odigran je u nedjelju 17.05.2015. g. u Dvorani Gradski vrt u Osijeku. Cijelu je sezonu, u odigravanju lige sudjelovalo 8 gradskih klubova i odigrano je 9 turnira.


Nakon završetka lige, pobjednici su Ok „Čepin“ koji je osvojio zlato, Ok „Linga“ iz Osijeka sa osvojenim srebrom i ŽOK „Ferivi“ Višnjevac, sa brončanom medaljom oko vrata.

Liga je trajala mjesecima i izuzetno je pripomogla u igračkom napretku najmlađih kadetkinja, godišta 2002. i mlađe. Cijelu su sezonu ligom daleko ispred svih dominirale igračice OK Čepin i Ok Linge, koje su se izmjenjivale u vodstvu na tablici, daleko odmaknuvši svim ostalim ekipama. Na koncu je Ok Čepin „utekao“ Lingi za 2 boda. “Lingice“ ih nisu uspjele prestići na završnom turniru održanom u nedjelju, iako su priredili prekrasnu utakmicu u 3 seta (2:1 za Čepin), igravši bod za bodom sa aktualnim prvakinjama Države u mini odbojci OK „Čepin“. Bilo ih je užitak gledati kako igraju i pariraju jedni drugima do samoga kraja. Obje su ekipe pokazale kako mini odbojka može biti napeta i igrački vrhunska kada su obje ekipe dobro pripremljene i podjednake kvalitete.

Dodijeljene su i pojedinačne nagrade za najbolje igračice turnira i tako su najboljom trojkom turnira proglašene: Petra Purgar iz Ok „Linga“ Osijek te Petra Dugandžić i Lara Matusina, obje iz Ok „Čepin“, što je još jedan od pokazatelja izuzetne kvalitete rada sa djecom.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!