Sport / Ostalo

Marković srebrni u Sloveniji

Marković srebrni u Sloveniji

Deseto izdanje slovenskog Svetovnog pokala bilo je itekako sretno za osječkog gimnastičara i člana GD Osijek-Žita, Tomislava Markovića. Naime, Osječanin je na trećem ovogodišnjem Challenge Cupu uzeo srebro i to izvrsnom ocijenom 15.125!

Jučerašnje kvalifikacije održane u ljubljanskoj dvorani Tivoli dale su naslutiti da će se oba člana Gimnastičkog društva Osijek-Žito u današnjem finalu boriti za medalje. Tomislav Marković u kvalifikacijama partera zauzeo je peto mjesto (15.850), dok je njegov klupski kolega, Robert Seligman, zauzeo visoko prvo mjesto s ocijenom 15.200.

Današnje finale donijelo je rasplet i za Tomislava Markovića sretno drugo mjesto dok je Seligman s ocijenom 14.125 zauzeo izvrsno 4. mjesto. Oba osječka gimnastičara nastupom u Ljubljani dokazuju da su u odličnoj formi te spremani dočekuju nastavak sezone.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sljedeća gimnastička postaja je Osijek, gdje naše vježbače čeka nastup na Grand prix Osijek Žito Challenge Cupu pred domaćom publikom i to od 24. do 27. travnja u dvorani Gradski vrt.

Foto: E. Hodžić


Izdvojeno

Reci što misliš!