Sport / Ostalo

TK Osijek na Vinkovci Open

TK Osijek na Vinkovci Open

Dana 27.09.2014. u Vinkovcima je održan 3.Vinkovci open na kojem je nastupilo 192 natjecatelja iz 18 klubova iz Srbije, BiH i Hrvatske.

Na natjecanju je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 14 natjecatelja u borbama i 2 natjecatelja u kick-u (udaranje u vreću s elektronskim oklopima, što više udaraca u 20 sekundi). U borbama su nastupili mlađi kadeti Luka Pollak (-30kg) osvojio je brončanu medalju, Dino Bakunić (-39kg) koji se ovaj puta morao zadovoljiti plasmanom od 5.-8. mjesta, Patrik Grgić (-43kg) osvojio je zlatnu medalju, mlađe kadetkinje Leona Grgić (-36kg), Ena Jelošek (-39kg) obje su osvojile srebrnu medalju i Tara Šalić (+51kg) zlatna medalja.

U kadetskoj konkurenciji nastupili su Franko Pollak (-41kg) brončana medalja, Denis Bakunić (-49kg) i Filip Jelošek (-53kg) oba su osvojili zlatnu medalju. Od kadetkinja nastupile su Hana Marković (-47kg), Lucija Bede (-51kg) obje zlatne medalje i Rea Bede (-55kg) brončana medalja. Juniorka Laura Zahirović (-55kg) osvaja zlatnu medalju kao i seniorka Marina Džapo (-57kg). U kickovima nastupili su naši najmlađi članovi Borna Jerković dječaci 2007 godište i Martina Ursa djevojčice 2006.godište koja je osvojila brončanu medalju. Ovi rezultati donijeli su klubu plasman na drugo mjesto u ukupnom poretku ekipa iza tri puta brojnijeg domaćeg „Sajnamija“.

Na turniru su nastupili i članovi taekwondo kluba „Kneževi Vinogradi. Zlatne medalje osvojili su junior Antonio Marinović (+78kg),mlađi kadet Marko Šimon (-36kg) i Davor Domazet (+51kg),srebrne medalje osvojila je Klara Marinović u kicku djevojčice 2008 godište a brončane medalje kadetkinja Barbara Marinović (-44kg) i mlađi kadet Stefan Zundanović (+51kg).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!