Sport / Ostalo

Plesni studio Illusion osvojio prva mjesta i prošao na svjetsko plesno natjecanje

Plesni studio Illusion osvojio prva mjesta i prošao na svjetsko plesno natjecanje

Prošlog vikenda 28.i 29.3. održavao se u Zagrebu najveći međunarodni kvalifikacijski turnir DanceStar ESDU Croatia 2015,za sudjelovanje na svjetskom natjecanju World Dance Master 2015 u Poreču 20.-24.svibnja.



Plesni studio Illusion predstavio se s dvije koreografije u kategoriji Mtv Commercial ,koje su osvojile prva mjesta,te se kvalificirao na svjetsko prvenstvo.
DanceStar kvalifikacijska natjecanja prepoznata su kao jedinstveni i visoko profesionalni turniri koji plesačima i plesnim školama omogućuju predstavljanje pred priznatim svjetskim sucima i plesnim pedagozima, a pod budnim okom Međunarodne plesne udruge ESDU (European Dance Union), jedne od najvećih plesnih organizacija u svijetu.

Svake se godine na DanceStar prijavi više od 50.000 svjetskih plesača, a natjecanja za veliko porečko finale započela su još u listopadu prošle godine u Južnoj Africi, Brazilu, Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj i Italiji. Odluku o najboljim ovogodišnjim plesačima ali i o tituli DanceStar of the Year donijet će stručni žiri uz pomoć brojnih osoba iz društvenoga života Hrvatske.

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!