Sport / Ostalo

Europska finala kao uvod u nastavak sezone

Europska finala kao uvod u nastavak sezone

Prvom hrvatskom gimnastičkom zlatniku, novom europskom prvaku na preči, Mariju Možniku te dijelu hrvatske gimnastičke reprezentacije koji se s njim vraćao, sinoć je upriličen svečani doček u Vip salonu Zračne luke Zagreb.

Predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevo Tkalčec, prvi čovjek Sportskog saveza Grada Zagreba Nikola Dragaš i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora, Josip Čop čestitali su Mariju, ali i četvrtoplasiranom na konju s hvataljkama, Robertu Seligmanu, aktualnom viceprvaku svijeta na konju Filipu Udeu, te njihovim trenerima i stručnom stožeru reprezentacije koja se večeras vratila s EP-a u Montpellieru.

Podsjetimo, hrvatski gimnastičari ostvarili su ponovno fantastičan rezultat za hrvatski sport, izborivši čak 4 europska finala, od kojih su čak dva bila u rukama članova GD Osijek – Žita: Markovića na parteru te Seligmana na konju s hvataljkama gdje je baš Seligmanu za dlaku izmakla brončana medalja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Po povratku u Zagreb, Marijo Možnik je iznio svoje viđenje Montpelliera:

„Hvala mojoj obitelji, sestričnama, tetama, prijateljima, mojim velikim navijačima, svima koji su došli večeras... Nije puno prošlo od kad sam se zadnji put zahvaljivao svima na ovom istom mjestu s kolegom Filipom Udeom kad smo se vratili sa svjetskim medaljama. Moram pohvaliti i ostale dečke, ovo je bilo povijesno prvenstvo ne samo zbog mog zlata, nego zašto što smo od nas šest imali četiri finala, najviše ikada. Imamo puno potencijala i mogućnoti za osvajanje velikih medalja. Mi sportaši dajemo sve od sebe, ali nekako osjećam da ne dobivamo baš dobru povratnu informaciju od ljudi koji bi možda nama trebali dati nešto da ostvarimo još bolje rezultate“.

Ovim putem još jednom čestitamo cijeloj muškoj gimnastičkoj reprezentaciji na odlično odrađenom poslu u Francuskoj!

Za više informacija o svim programima treniranja za djecu i odrasle, posjetite službenu Internet stranicu Gimnastičkog društva Osijek – Žita: www.gdosijek.hr.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!