Sport / Ostalo

Mladi osječki gimnastičari u Vinkovcima uzeli ekipnu broncu

Mladi osječki gimnastičari u Vinkovcima uzeli ekipnu broncu

Kadeti Gimnastičkog društva Osijek – Žito na svom prvom natjecanju održanom prošli vikend u Vinkovcima  uzeli su ekipnu broncu i pokazali odličnu formu u prvom dijelu sezone!

Kadetski gimnastički tim osječkog kluba u sastavu Adrian Antolović, Tin Reinspach, Maks Galjer i Mijo Šomoljanski pod vodstvom trenera Borisa Čulina u subotu su (25. travnja) u Vinkovcima na svom prvom natjecanju (2. kolo Kupa Hrvatske u C programu) zauzeli treće mjesto i time pokazali da ovaj osječki klub itekako ima razloga za ponos.

Pojedinačno, najbolji rezultat ostvario je Adrian Antolović sa osvojenim 2. mjestom, a i ostali članovi tima zauzeli su vrlo dobra mjesta i time pomogli osvajanju bronce.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gimnastičko društvo Osijek – Žito na ovaj način nastavlja dalje s kvalitetnim radom, kako sa seniorskim timom kojeg čine Robert Seligman i Tomislav Marković, tako i s mlađedobnim kategorijama.

Za više informacija o Školi gimnastike za najmlađe, programima treniranja te organizaciji sportskih rođendana, posjetite službenu Internet stranicu Gimnastičkog društva Osijek – Žita – www.gdosijek.hr.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!