Sport / Ostalo

Be Different Be Strong - Osijek kao sjecište puteva

Be Different Be Strong - Osijek kao sjecište puteva

Četvrtu godinu zaredom, Osijek je postao Different& Strong. Konvencija je objedinila profesionalne i rekreativne sportaše koji su imali priliku upoznati renomirane svjetske prezentere te uživati u vrhunskom sportskom i zabavnom sadržaju.

Glavna misao vodilja bila je Osijek kao os, sjecište puteva pa je tako 1000 kvadratnih metara biti uređeno vlakovima, tračnicama, putokazima, kovčezima te vlakovođama i kondukterima. Dočekali su ih kondukteri, precvikali im karte, a znak da im počinje sat bio je zvižduk vlaka.

Među renomiranim prezenterima našao se i Kris John Mrozek rodom iz Poljske, a koji trenutno živi i radi kao menađer i koreograf u studiju Virgin Active u Londonu, a radio je s Rihannom, Madonnom, Britney Spears te mnogim drugima. Osim njega treba istaknuti Jose Martineza iz Dominikanske Republike, Natalie Kolesnikovu iz Rusije te Lucianna Motollu.

Od najvećeg interesa među domaćim prezenterima definitivno je bio Mario Valentić, a veliku podršku vježbača dobili su i naši izvrsni osječki instruktori. Prezenteri su prezadovoljni svojim boravkom u Osijeku, a o domaćoj rakiji, smuđu orli i baranjskom rozeu još će se dugo pričati.

Čini se da je po broju ljudi, ova godina bila najbolje posjećena pa se tražila i strunjača više. A ono čega nije nedostajalo su suze i smjeh. Očito se može zaključiti da se Osijek probudio te je spreman pratiti svjetske trendove.

be different 02

be different 03

be different 03

be different 04

be different 06

be different 07

      

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!