Sport / Ostalo

Osijek Street Show ovog vikenda u Osijeku

Osijek Street Show ovog vikenda u Osijeku

Osijek Street Race Show nam se vraća! U svojoj sedmoj godini, i 14.-om izdanju nam donosi svojevrsnu prekretnicu: natjecanje u sustvavu Hrvatskog Auto i Karting Saveza, odnosno priključenje velikoj FIA obitelji! Prvenstvo Hrvatske (odnosno međunarodno KUP natjecanje ove prve godine) znači da su naši najvjerniji i najbrži vozači dobili priliku da postanu pravi sportaši i da se natječu za prestižnu titulu prvaka Hrvatske. 

A to svakako zaslužuju, neki naši dečki su davno prešli magične granice od 1000 konjskih snaga i vremena ispod 10 sekundi na četvrt milje ili popularnih 402 metra! Naravno, tu su nam i motociklisti koji ih prate u stopu, i koji su također iz vikend trkača prerasli u prave sportaše! Na ovo sve smo vrlo ponosni, ali naravno nismo zaboravili na korjene… stari dobri street race je tu, jači nego ikad. Za svakoga ima mjesta na stazi za pokaže što može i da odmjeri snage sa natjecateljima kako iz kvarta tako i, za OSRS standardnih, 5-6 okolnih država! Dakle, što vas čeka? Više od 200 natjecatelja, automobili, motocikli, StreetStyle, dB drag, tisuće posjetitelja, ludi voditelj, odličan DJ, stotine kvadrata natkrivenog ugostiteljskog prostora, i nezaobilazni miris benzina, spaljenih guma i simfonija zvukova koji dugo ostaju u uhu!

Vidimo se 30./31. 05., odnosno u subotu i u nedjelju, oba dana su vrata sportsko-poslovne zračne luke “Čepin” otvorena već od 08:00h ujutro, i ako želite najbolju poziciju dobro je požuriti! Vidimo se na pisti!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaza je 40,00kn dnevna karta, neograničen ulaz/izlaz, besplatan parking.

raspored natjecanja

[important title=Nagradna igra]Organizatori i SiB.hr poklanjaju 5x1 ulaznicu. U komentar upišite Želim uživati u oktanskom cirkusu na Osijek Street race Showu.

Dobitnici: Jelena Lučić, Erik Kiralj, Doris Porić Mlinarić, Ivana Šoić, Ivan Bandić[/important]

     


Izdvojeno

Reci što misliš!