Sport / Ostalo

Kuna Gymi odlučio povodom gimnastičkog Grand prixa ujediniti sve Osječane izvan Osijeka

Kuna Gymi odlučio povodom gimnastičkog Grand prixa ujediniti sve Osječane izvan Osijeka

Gimnastički Grand prix će ove godine, od 17. do 20. rujna ponovno potvrditi svoj status zaštitnog znaka Osijeka i okupiti svjetske gimnastičare čiji je broj ove godine, kako je već izvještavano i u medijima, rekordan.

Na čelu priprema ovaj je puta slavonska kuna Gymi - maskota Grand prixa, koja je korisnicima društvenih mrežama sada već prepoznatljivog lica.

Gymija se čitavo ljeto moglo susretati diljem grada Osijeka na brojnim aktivnostima, popraćene na društvenim mrežama, gdje se sve gimnastičke zgode mogu pratiti i komentirati. Na Facebooku je to službena stranica Grand prixa 2015. nazvana, simbolično – OSjeti gimnastiku, a na Instagramu je to profil @osjeti_gimnastiku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

OSIJEK GLOBAL

Gymi ovim putem, u svojoj najnovijoj akciji ''Osijek global'', poziva sve lege koji su razasuti svuda po svijetu, ali i dalje vole svoj Osijek i prate sve što se u njemu događa, da snime kratak video sa pozdravom iz svoje zemlje i pozivom na Grand prix i podržavanjem gimnastike. Video materijali bit će dio zabavnih popratnih sadržaja u dvorani, a možete ih slati na [email protected]

Rujan nam kuca na vrata, Gradski vrt bit će domaćin svjetskog sportskog spektakla, a svoje mjesto možete osigurati na: www.osijekgym.com/ulaznice/

[important title=Nagradna igra]Kuna Gymi poklanja 2x paket ulaznica Gymi (2x2 ulaznice za oba dana). U komentar upišite Gymi me vodi na gimnastički spektakl u Gradskom vrtu.

Dobitnici su: Ivan Đapić i Snježana Križanović Đorđević[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!