Sport / Ostalo

Osječanke Kešerac i Anić brončane na Europskom prvenstvu u Italiji

Osječanke Kešerac i Anić brončane na Europskom prvenstvu u Italiji

Sjajne vijesti stižu iz Italije gdje se održava Europsko prvenstvo u veslanju. Hrvatska je danas osvojila nekoliko medalja, a nama je najzanimljivija bronca Sonje Kešerac i Maje Anić.

 

Dionicu su odveslali u vremenu 7:18.91, što je samo 26 stotinku sporije od Njemačke posade, iako su na tri prolaza Osječanke bile brže od Njemica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od početka do kraja utrku su nepobjedivo odveslale Rumunjke Lupascu i Albu koje su slavile s više od četiriju sekundi prednosti pred Njemicama.

Ovo je nagrada vrijednim curama iz veslakčkog kluba Iktus pogotovo nakon nes(p)retno izgubljenog plasmana na Olimpijske igre u London.

Sjajan je bio i Vukovarac Damir Martin koji je nakon olimpijskog srebra u četvercu na pariće, osvojio i europsko srebro ali ovaj put u samcu. Odlučila je foto završnica, jer je Martin zaostao za pobjednikom Litavcem Mindaugasom Griskonisom samo sedam stotinki.

[blockquote]Sjajan tjedan Osječkog sporta

Ovom broncom završen je odličan tjedan osječkih sportaša. Donna Vekić u premijernom nastupu na WTA turniru došla je do finala, a desetkovani nogometaši NK Osijeka uzeli su bod na Maksimiru. [/blockquote]

Tekst: sib.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!