Vijesti / Regija

Apel za pomoć obitelji iz Kopačeva

Apel za pomoć obitelji iz Kopačeva

Dirnuti vrlo teškom situacijom peteročlane obitelji iz Kopačeva srcekoja je u noći 18. veljače umalo izgubila život kad im se zbog težine snijega urušio krov trošne kuće u kojoj žive, JVPV Osijek pokreće humanitarnu akciju za pomoć.

Situacija obitelji neizvjesna je to više što je pitanje dana kad će se kuća sama od sebe urušiti te stoga mole sve dobre ljude za pomoć u prikupljanju odjeće, obuće pa i građevnog materijala.

Naime, uz roditelje, ondje je i troje djece od tri, osam i 11 godina,(curica 3 god., dečki od 8 i 11 godina) koji uz nesreću koja im se dogodila, zbog teške financijske situacije roditelja nemaju onoliko koliko i njihovi vršnjaci. Stoga svi koji su u mogućnosti mogu donirati odjeću, obuću, hranu, igračke, ali i namještaj koji će mališanima, dakako i njihovim roditeljima biti od velike koristi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon nesreće i tek prstom sudbine izbjegnute još veće tragedije gdje su svi mogli izgubiti život pod naletom dijela krovne konstrukcije, obitelj je smještena kod susjeda.

Stoga još jednom mole da se svi dobri ljudi, također i poduzeća koja se bave građevinom pomognu bar u građevnom materijalu kako bi obitelj što prije imala svoj krov nad glavom i druga koja su u mogućnosti, odazovu apelu za pomoć.

Činjenica da se, nakon njihova povratka u kuću ponovo može dogoditi popuštanje konstrukcije zbog trošnosti samoga objekta nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zato će bez sumnje svaka vaša pomoć dobro doći, a obitelj Ivana Pilja unaprijed zahvaljuje na odazivu dobrih ljudi.

Svi djelatnici JPVP-a Grada Osijeka također se uključuju u akciju za pomoć obitelji kako u odjeći, obući tako i u ostalim, njima prijeko potrebnim stvarima, a također i novčano budući da su oba roditelja nezaposlena.

Želite li i vi financijski pomoći obitelji, možete se javiti ocu Ivanu Pilju na broj telefona 095/844-1616. Također, sve stvari koje želite donirati već od ponedjeljka možete ostaviti u prostorijama JPVP Grada Osijeka,I.G.Kovačića 2,Osijek odakle će ih proslijediti nesretnoj obitelji.

    
 


Izdvojeno

Reci što misliš!