Vijesti / Regija

Našice preplavio miris girica i fiša

Našice preplavio miris girica i fiša


Miris ribljeg paprikaša i pečenih girica u kojima se moglo guštati na ugostiteljskim terasama te dobra glazba lokalnih bendova, koji su štimung doveli do vrhunca, začinili su tu ljetnu manifestaciju, koja je privukla velik broj Našičana, ali i stanovnika susjednih mjesta.

- Naše je društvo oduševljeno i glazbom i giricama, a posebno fišem, koji je bio jako dobar. Ovo je jako lijepa ljetna manifestacija i ovakvih zabava u gradu trebalo bi biti češće - kazao nam je Zlatko Briš, ne krijući oduševljenje i radost zbog organizirane Ribarske noći.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulicama su zavladale razigrane i šarmantne "morske" odjevne kombinacije, a u gužvi smo sreli obitelj Kapetanović, također odjevenu prigodno i trendovski. U nepogrešivoj ležernoj mornarskoj kombinaciji Kapetanovići su plijenili poglede.

- Jako nam se sviđa Ribarska noć, za koju smo se posebno pripremili. Poslušali smo organizatora i odlučili se za mornarski imidž. Cijeli dan smo po ormarima tražili kombinaciju koja bi savršeno pristajala za Ribarsku noć. Nadamo se da će se ovakve manifestacije nastaviti kako bi svi ljubitelji dobre zabave i provoda došli na svoje - rekla je Blaženka Kapetanović.

Ribarsku noć organizirala je Turistička zajednica Grada Našica u suradnji s ugostiteljima, koji su na svojim terasama nudili girice, te ŠUD-om Šaran Našice, koji je dijelio fiš.

- Ovo je recept kako da grad ljeti funkcionira. A to ne radimo zbog turizma i biznisa, već da našim stanovnicima uljepšamo život. Trudit ćemo se i ubuduće organizirati takve i slične događaje, jer to je zapravo ono što nam svima treba, da se malo opustimo, oraspoložimo i zabavimo - poručio je direktor Turističke zajednice Srečko Perković.

TEKST: S.Fridl (Glas Slavonije


Izdvojeno

Reci što misliš!