Vijesti / Regija

Našice: Fitness na otvorenom

Našice: Fitness na otvorenom

Danas su u velikom parku postavljene sprave za vježbanje, odnosno fitness na otvorenom.

nasice_fitness495

Inicijativa za postavljanje ovih sprava javila se tijekom prošle godine na Gradskom vijeću, a o ovoj ideji raspravljano je i na sjednicama Vijeća mjesnog odbora Našice. Kako nam je rekao gradonačelnik Krešimir Žagar, tada nisu imali osigurana sredstva u Proračunu, no u ovoj godini je ta stavka uvrštena i od danas je našički park bogatiji za još jednu aktivnost.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Postavljeno je sedam sprava, a uređena je i pristupna staza. "Fitness na otvorenom nalazi se uz staro tenisko igralište i bit će od koristi rekreativcima i članovima sportskih klubova našeg grada i zasigurno će produžiti boravak svih posjetitelja u našem parku" - rekao je gradonačelnik Žagar. Zahvalio je i članovima Vijeća mjesnog odbora s kojima je koordinirana i realizirana ova investicija. Sprave su postavljene na inicijativu i financirane sredstvima Mjesnog odbora u dogovoru s Gradom i podršku gradonačelnika Žagara.

DSCN1935.jpg

"Osim ponude za starije, od danas je poboljšana i ponuda sadržaja za najmlađe. Naime, obnovljeno je dječje igralište ispred dvorca Pejačević, postavljene su nove igračke, a stare će biti popravljene i postavljene na takozvanom Mendinom igralištu, pored vodotornja čime će Našice dobiti još jedno dječje igralište u središtu grada" - rekao je gradonačelnik Krešimir Žagar.

Izvor: Našice.org

 


Izdvojeno

Reci što misliš!