Vijesti / Osijek

Izbjegnite gužve na Čepinskoj

Izbjegnite gužve na Čepinskoj

Zatvaranje dijela južne osječke obilaznice na dijelu između ulice Svetog Leopolda Mandića (tzv. Čepinske) i Vinkovačke prouzročilo je velike gužve u prometu.

Veliki broj vozača još uvijek nije upoznat s novom regulacijom pa je njihovo iznenađenje veće kada naiđu na zatvorenu cestu.  Najteža situacija je u ulici Svetog Leopolda Mandića, gdje se u vrijeme špica stvore ogromne kolone. Najgora je situacija kad se još spusti rampa za vlak. Naši čitatelji nam javljaju da im je od Avenue Malla do kružnog toka na Đakovštini trebalo i po pola sata(relacija koja se inače prođe za par minuta).

Podsjetimo, ovakva situacija potrajati će godinu dana, koliko je najavljeno da će trajati radovi na rekonstrukciji nadvožnjaka južne obilaznice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Provjerili smo kako izbjeći gužvu i kojim putevima se kretati kako biste na vaše odredište stigli na vrijeme, te sačuvali svoje živce.

[blockquote]sibnova cesta -3

Krećete li se:

-iz pravca Našica prema Vukovaru preporučamo da koristite sljedeći pravac:

      - izađite na petlji kod Portanove i krećite se S cestom do industrijske zone, zatim u industrijskoj zoni vozite novoizgrađenom cestom do  Vinkovačke ulice gdje nastavljate vaš put u Drinsku i nazad na obilaznicu na čvoru Trpimirova. Iz pravca Vukovara prema Našicama koristite istu rutu.

- iz pravca Našica prema centru:

      - izađite na petlji kod Portanove i pratite znakove za centar, krećite se Strossmayerovom i Gundulićevom ulicom do željene lokacije u centru

- iz pravca Čepina i Đakova prema centru grada:

      - ukoliko imate strpljenja vozite uobičajenom rutom prema kružnom toku Đakovština no u špicama (jutro između 7 i 9 sati te poslijepodne između 15 i 17 sati) preporučamo koristiti alternativni pravac kroz industrijsku zonu prema Vinkovačkoj ulici, a zatim dalje prema Trpimirovoj ili prema kružnom toku Đakovština

- iz pravca Vukovara prema centru 

     - izađite s obilaznice kod ulaza u naselje Nemetin i krećite se ulicom Matije Gupca ili Vukovarskom ulicom

[/blockquote]

karta-obilaznica

Nadamo se kako će ovi savjeti pomoći svima, a ukoliko vi imate bolji prijedlog kako izbjeći gužve na Čepinskoj napišite nam u komentar.

Tekst i foto: SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!