Vijesti / Osijek

Osječki Escape Studio pobjednik drugog Google Adriatics izazova

Osječki Escape Studio pobjednik  drugog Google Adriatics izazova

Google je danas objavio pobjednika 2. Google Adriatics izazova  (Hrvatska, Slovenija i Srbija) koji je trajao od 15. 11. 2013. do 31. 1. 2014. godine. U njemu su sudjelovali svi članovi Google Partner programa, a kao regionalni pobjednik proglašena je tvrtka Escape iz Osijeka. Pobjednici pojedinačnih zemalja su NOI – Goclick, Slovenija te Initiative FB, Srbija.

Uvjet za sudjelovanje bio je da se otvori tri nova AdWords računa s AdWords promotivnim poticajima i minimalnom potrošnjom od 700 HRK. Google je odredio pobjednika na temelju tri kriterija:

  • Broj otvorenih novih AdWords računa u period trajanja izazova
  • Razinom potrošnje na novim računima
  • Primjenom AdWords proizvoda (uporaba negativnih ključnih riječi, oglašavanje na prikazivačkoj mreži, korištenje dodatnih poveznica na web stranicu – Sitelinks i praćenje konverzija – uspješnosti pretvorbe posjetitelj / kupac ili sl. )

Svi su pobjednici osvojili Chromebook, dok je Escape dobio i putovanje na SMX konferenciju u Londonu (13.-14. svibnja 2014.) s pokrivenim troškovima sudjelovanja na konferenciji, prijevoza i smještaja za jednu noć za dvije osobe iz agencije. Damir Podhorski, direktor tvrtke Escape, podsjetio je kako je tvrtka prošle godine bila pobjednik izazova u Hrvatskoj, stoga im je regionalna pobjeda vrlo važna. Miroslav Varga, Googleov certificirani trener u Escapeu, također se osvrnuo na prošlogodišnje rezultate:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prošle godine je kolega Marko Rakar povodom objave da je Escape bio državni pobjednik imao objeda jer sam napisao da je Google potvrdio da smo najbolji u Hrvatskoj. Stoga sada neću reći da smo najbolji u Hrvatskoj niti da smo najbolji u Regiji nego da se veselimo nagradama u obliku plaćenog odlaska na konferenciju SMX London i Chromebooku.

Bilo kako bilo, mi čestitamo Escapeu, a i ostalim pobjednicima!

Izvor: netokracija.com

 


Izdvojeno

Reci što misliš!