Vijesti / Osijek

Pogledajte kako je Osijek plesao na ''Happy''

Pogledajte kako je Osijek plesao na ''Happy''

Nakon 10-ak hrvatskih gradova i Osijek je objavio svoju verziju popularnog hita Happy.

Ekipa na čelu s Igorom Miličićem, Mirom Sekereš, Ines Perić i ostalima odradila je odličan posao i u video uključila veliki broj Osječanki, Osječana i svih onih koji su se zatekli u Osijeku u trenutku snimanja.[span class=camera]FOTO: 'Happy' iz zraka[/span][span class=camera]FOTO: Stotine legica i lega plesalo 'Happy'[/span][span class=camera]FOTO: I mali nogometaši Osijeka zaplesali 'Happy'[/span][span class=camera]GALERIJA: I Osječani su sretni![/span]Kako je sve to skupa izgledalo i može li Osijek nadmašiti uspješnice poput one splitske pogledajte u priloženom video uratku.

Podijelite, lajkajte i pokažite da je i Osijek HAPPY.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[blockquote]Drage naše Osječanke i Osječani, dragi i svi ostali,

Veliko iščekivanje kako će izgledati osječka inačica video spota WE ARE HAPPY FROM OSIJEK je završilo. U utorak, 25. ožujka 2014. godine, u 21,00 sat, pušten je osječki video na pjesmu Pharrella Williamsa.  

WE ARE HAPPY FROM OSIJEK izazvala je veliko zanimanje Osječana - trebalo je samo krenuti, nakon toga danima telefon nije prestao zvoniti jer su građani sami preuzeli inicijativu. Na kraju nismo stigli snimiti sve što smo planirali, a u video nisu stali svi koji su snimljeni, no to sve otvara mogućnosti za neke nove, originalne osječke filmove.

Osječani su dokazali da su ljudi velikoga srca koji na dobre inicijative reagiraju trenutno i bez zadrške. Ovaj video nastao je spontano, no u njega su utkani osmjesi svih generacija Osječana, sreća trenutka i radost života u Gradu na Dravi.

Osijek zaslužuje svoje mjesto na globalnoj karti sreće, zajedno s više od 800 gradova iz više od 90 država, te zajedno s desetak gradova iz Hrvatske koji su se pridružili inicijativi.

Hvala svima na idejama, spremnosti na sudjelovanju i na vašoj sreći.

Video možete pogledati na http://youtu.be/iiGwYzcuavE i slobodno ga dijelite na društvenim mrežama i portalima!


Uživajmo u video spotu WE ARE HAPPY FROM OSIJEK zajedno!

Mira Sekereš i Igor Miličić[/blockquote]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!