Vijesti / Osijek

Osječka pivovara proizvoditi će Hajdučko pivo

Osječka pivovara proizvoditi će Hajdučko pivo

Danas je u prostorijama HNK Hajduk predstavljena nova poslovna suradnja s Pivovarom Osijek. Tako će od 1. lipnja ova pivovara proizvoditi novo Hajdučko pivo, a od svake prodane litre jedna kuna ići će Hajduku.

Ugovor je bez financijskog ograničenja, a suradnja je sklopljena zbog kvalitete Osječkog piva. Pivo će imati jedinstvenu etiketu s grbom Hajduka, a prodavat će se u cijeloj regiji.

Službenim priopćenjem obratila se i Pivovara Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[blockquote]Pivovara Osijek dana 13.04.2014. potpisala je ugovor sa HNK Hajduk. Tako će od 1. lipnja punit novo klupsko pivo, a od svake prodane litre jedna kuna ići će Hajduku.

Inicijativa potaknuta od strane HNK „Hajduk“ dočekana je sa zadovoljstvom u Pivovari Osijek.

„Želje potrošača naš su imperativ! Kada nađete način da ih zadovoljite, zaista osjećate zadovoljstvo. Kritike naših potrošača uvijek su išle u smjeru nedostupnosti naših proizvoda na prodajnim mjestima diljem Dalmacije. Ovom suradnjom uklonit ćemo nedostupnost i nadamo se kako će većina naših Slavonaca biti zadovoljna kada pronađu svoje omiljeno pivo na policama diljem Dalmacije. Zahvaljujemo na dosadašnjem strpljenju. Ovo je veliki korak za Pivovaru Osijek i za naše potrošače. Budući da Pivovara Osijek dugi niz godina podržava hrvatski nogomet, u skoroj budućnosti mogući su slični ugovori sa ostalim nogometnim klubovima diljem Hrvatske a posebice sa NK Osijekom,“ rekao je Antonio Drobina, direktor Pivovare Osijek.[/blockquote]

Tekst: SiB.hr
Foto i video: Hajduk.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!