Vijesti / Osijek

Uskoro avionom iz Osijeka za Egipat, a možda i Tunis

Uskoro avionom iz Osijeka za Egipat, a možda i Tunis

ZL Osijek započela je prošlog mjeseca pregovore sa srpskom turističkom agencijom Spirit Travel o povezivanju Osijeka s Afrikom.

Podsjetimo, ta agencija je još u ljeto 2009. organizirala charter letove iz Osijeka za Egipat i sada bi ta linija mogla biti ponovo uspostavljena.

- Tada se radilo o povoljnjim jednotjednim ili dvotjednim aranžmanima koji su punili zrakoplove i donosili značajnu zaradu ZL Osijek, pa nam je cilj obnoviti tu suradnju. Krajem mjeseca, između 28. i 30. travnja, predstavnici obje strane, srpske i egipatske, dolaze na konačne razgovore i vjerujemo da cemo uspjeti ponovo dogovoriti aranžmane, priča za Glas Slavonije direktor ZL Osijek, Domagoj Marinić.[span class=attention]POGLEDAJTE: Na vikend iz Osijeka u London za 1500 kuna[/span][span class=attention]POGLEDAJTE: Evo što trebate znati putujete li Ryanairom iz Osijeka[/span]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz Egipat ta agencija organizira i charter letove za Tunis, gdje se nekad također letjelo iz Osijeka. Marinić se nada i obnovi te linije.

Trenutno se iz Osijeka može letjeti prema domaćim destinacijama (Zagreb, Rijeka, Dubrovnik, Split), te prema Londonu. Popunjenost letova prema Londonu je 90%.

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!