Vijesti / Osijek

6. HamFest Osijek 2014.

6. HamFest Osijek 2014.

Radio klub "Osijek" će i ove godine organizirati Hamfest u Osijeku, susret i druženje radioamatera.  Ovo će biti šesti po redu susret radioamatera u našem gradu. Taj susret je sada, već tradicionalno osim druženja, mjesto razmjene radioamaterske i druge opreme koja se koristi u te svrhe poznatije kao „buvljak“.

6. Hamfest će se održati u subotu, 17.05.2014.g. na lokaciji Sportsko poslovne zračne luke u Osijeku, kao i prošlih godina.
HamFest RKO je i prijašnjih godina imao karakter međunarodnog druženja što će biti i ove godine jer su se već najavili gosti iz BiH, Mađarske i Srbije .

PROGRAM 6. HAMFESTA:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

08.00-09.30 sati - okupljanje izlagača i postavljanje štandova

10.00 sati - otvaranje HamFesta

10.15 sati - razgledanje štandova i početak druženja

- prezentacija Loctite ljepila

10.30 sati - radionica Aero kluba Osijek (CTK Osijek) - voditelj je Antun Šikić

- radionica CTK Osijek – Rastavi-sastavi računalo - voditelj je Daniel Vidaković

- radionica i kratko predavanje o ARG-u, Echolink-u i APRS-u

11.00 sati - ispiti za „P“ kategoriju

Također  i ove godine su predvidjeli dogovorili dolazak ARRL DX Checker-a (Mark, 9A8A) gdje će se moći predati QSL karte na pregled za DXCC listu.

Kao novina, ove godine, je sudjelovanje CTK grada Osijeka kojom je predviđen organizirani posjet učenika osnovnih škola. Kao što je vidljivo iz programa, osim radioamaterskog dijela, tu će biti i dio programa modelarske sekcije Aero kluba Osijek te radionica „Rastavi – sastavi računalo“.

Besplatan parking je osiguran uz samu zgradu gdje će se odvijati Hamfest.

Kako bi se što kvalitetnije pripremili, pozivaju sve zainteresirane izlagače da  se jave na e-mail adresu ([email protected]) radi organizacije prostora i rasporeda stolova.

U restoranu, koji se nalazi u sklopu prostora Hamfest-a, gosti će moći naručiti jelo i piće.

Info pult će se nalaziti u sklopu prostora HamFest-a gdje će se moći dobiti informacije a za sve goste kojima budu trebale informacije kako ih pronaći moći će to učiniti preko repetitora R-2 (145.650MHz) i RU 692 (438.650MHz – 7.6MHz).

   


Izdvojeno

Reci što misliš!