Vijesti / Osijek

Na Kopiku stigle ležaljke i skliski nogomet, uskoro suncobrani i nove kabine za presvlačenje

Na Kopiku stigle ležaljke i skliski nogomet, uskoro suncobrani i nove kabine za presvlačenje

Vruća nedjelja standardno je privukla velik broj građana na Kopiku. Deset tisuća posjetitelja u jednom danu, tražilo se mjesto više za parking, a gužve su bile i pred kabinama za presvlačenje, kojih je trenutno samo dvije.

Svjesni nekih nedostataka su u i u Športskim objektima te najavljuju poboljšanja i nove sadržaje.

- Osluškujemo potrebe korisnika i u planu je postavljanje pepeljara i dodatnih koševa, i to ne samo na prostoru Sportskog parka nego i na kupalištu, a također će se u najskorije vrijeme nabaviti i dodatne kabine za presvlačenje. To nije sve, jer su nabavljene i ležaljke te suncobrani za čiju je upotrebu već formirana cijena. Ležaljke stoje deset, a suncobrani će u najmu stajati pet kuna - pojasnila je za Glas Slavonije glasnogovornica Športskih objekata, Marijana Bošković.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ističe kako su zadovoljni i gotovo neprestanim korištenjem novog Sportskog parka  gdje građani mogu zaigrati minigolf, kuglanje, boćanje i šah. Podsjetimo, šah je besplatan, dok sat kuglanja i boćanja stoji 20, a palica i lopta za mini golf 15 kuna, uz pet kuna za svaku dodatnu palicu. Stigao je i skliski nogomet i prema svemu sudeći Sportski park je pun pogodak.

[span class=camera]GALERIJA: Vruća nedjelja na Dravi[/span]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!