Vijesti / Osijek

Kraj drame u Osijeku: Ubio dvoje pa i sebe

Kraj drame u Osijeku: Ubio dvoje pa i sebe

U Osijeku je došlo do talačke krize. Nešto što viđamo samo u filmovima preselilo se na ulice Osijeka.

 Nepoznati napadač, prema riječima sina vlasnika objekta radi se o Ivici Pertičeviću Musi, nešto prije podneva zaustavio je automobil ispred caffe bara Tiho neposredno uz auto tržnicu, izvadio pušku i uletio u objekt.

Začuli su se pucnjevi, a za sada nije poznato ima li žrtava. Na mjestu nesreće nalaze se dvije hitne pomoći i brojni policajci. Napadač još drži zatočenike, a policija pregovara s njim. Ulica Leopolda Mandića blokirana je za sav promet.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Navodno je do pucnjave došlo nakon svađe između konobarice i njezinog supruga nakon čega je uzeo pušku iz automobila i počeo pucati. Nepoznato je ima li ubijenih, a navodno su ranjeni konobarica i još jedan gost.

ubojstvo osijek net

12:58 

Ispred kafića navodno su dvije bijele plahte kojima su prekrivena tijela. Policija i hitna pokušavaju prići, a za sada je nepoznato da li se još netko nalazi u objektu.

 

 

13:20

Nažalost, službeno je potvrđeno ubojstvo jedne osobe, a napadač prijeti bombom.

13:58

Unatoč informacijama kako je Avenue Mall evakuiran prema riječima djelatnika centra to nije točno. Centar je zatvoren i trenutno nitko ne može van. Također, na krovu centra su i snajperisti.

CAM00448-1 

16:40

Kraj drame u Osijeku. Policija je ušla u objekt, ali je napadač već bio mrtav. Presudio je sam sebi.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!