Vijesti / Osijek

Osječki taxi Cammeo otvorio franšizu

Osječki taxi Cammeo otvorio franšizu

Danas je u Osijeku svečano potpisan ugovor o suradnji između direktora Cammeo grupe, g. Vladimira Minovskog i šestorice vozača taksija koji su prihvatili izazov samostalnog poduzetništva.



Cammeo grupa je u suradnji s navedenom šestoricom još u srpnju započela pilot projekt Cammeo franšize u Osijeku u okviru kojeg su i nositelji franšize i Cammeo grupa imali dovoljno vremena i mogućnosti da testiraju potencijale ovakvog načina poslovanja.

Nakon probnog perioda, definiran je model suradnje koji je današnjim potpisivanjem ugovora i službeno potvrđen. Grad Osijek je tako postao prvi grad u Republici Hrvatskoj u kojem Cammeo grupa djeluje u svojstvu franšize.

Ovaj poslovni model, Cammeo grupa planira proširiti i na druge hrvatske gradove u kojima postoji potreba za cjenovno pristupačnim taksi uslugama.
Poslovni model franšize je inovativan model kojim Cammeo grupa svim zainteresiranim za ovakav vid poslovne suradnje pruža potrebno znanje za pružanje taksi usluga usklađenih s najvišim profesionalnim standardima, svu potrebnu opremu i resurse, usluge pozivnog centra, ali i kompletnu marketinšku podršku.

Time franšizoprimci imaju mogućnost maksimalne optimizacije rada i konstantnog napretka, dok će Cammeo grupa, kao osnivač franšizne mreže tako dodatno učvrstiti svoju poziciju vodećeg pružatelja taksi usluga u Hrvatskoj. Uz sve navedene pogodnosti koje imaju kao nositelji brenda Cammeo i istoimene franšize, franšizoprimci ovom suradnjom ostvaruju i mogućnost korištenja Taxi Navigatora, suvremenog sustava usklađenog s najnovijom tehnologijom i GPRS sustavom koje im uvelike olakšava komunikaciju s pozivnim centrom i krajnjim korisnicima usluga.

“Cammeo grupa sustavno radi na poboljšanju kvalitete svoje usluge, a neizostavan čimbenik u tom procesu su i naši djelatnici čije nam je zadovoljstvo na radnom mjestu vrlo važno. Tijekom proteklog perioda naši su franšizoprimci pokazali da dijele osjećaj pripadnosti Cammeo grupi i na tome smo vrlo zahvalni. Drago nam je što su prepoznali potencijal franšiznog poslovnog modela koji im je Cammeo grupa ponudila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo je potpuno transparentan i otvoren način poslovanja koji nama omogućava učvršćivanje tržišne pozicije, a franšizoprimcima mogućnost samozapošljavanja i upravljanja vlastitom tvrtkom pod okriljem Cammeo brenda. U Cammeo franšizu se mogu uključiti i postojeći taksisti koji žele povećati obujam i kvalitetu svoje usluge. Vjerujem da će i nadležne institucije prepoznati i poduprijeti ovaj poslovni model koji potiče zapošljavanje i stvaranje tržišnih uvjeta u kojima su taksi usluge pod jednakim uvjetima dostupne svim građanima.”, rekao je prilikom svečanosti potpisivanja ugovora, g. Vladimir Minovski.

Cammeo grupa će, nakon Osijeka, franšizni model poslovanja utemeljiti i u drugim hrvatskim gradovima, a među prvima će biti grad Varaždin.

    


Izdvojeno

Reci što misliš!