Vijesti / Osijek

Unatoč snijegu i hladnoći, Vodovod najavljuje završetak radova na promenadi do 1. ožujka

Unatoč snijegu i hladnoći, Vodovod najavljuje završetak radova na promenadi do 1. ožujka

Snježne padaline i temperature u minusu malo su zaustavile radove Vodovoda Osijek na "Projektu Osijek", odnosno gradnji novog i rekonstrukcije dijela postojećeg sjevernog kolektora.  

Građani se boje da radovi neće bit gotovi do 1. ožujka, ali predsjednik Uprave Vodovoda Osijek Ivan Jukić tvrdi da nema razloga za brigu.

- Mi smo uoči pogoršanja vremenskih uvjeta čak bili i malo ispred dinamičkog plana radova, a ove lošije okolnosti smo ukalkulirali u njega. Za sada se ništa ne pomiče, a radovi će biti nastavljeni čim se vrijeme malo popravi i obavljat će se dinamikom kojom bude moglo - rekao je Jukić za Glas Slavonije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjeća kako su ovim radovima obuhvaćene dvije dionice - tzv. osam i devet

- Dionica osam proteže se na potezu od spomenika Pablu Picassu do cestovnog mosta prema Baranji, a dionica 9, u dužini od 400-tinjak metara, na dijelu od spomenika Picassu, popularnog “Žapca”, do nekadašnje Bijele lađe. Ubrzo paralelno kreću radovi i na dionici jedan u dužini od 850 metara između vojarne Vrbik i restorana Javor u Donjem gradu, kao i na dionici četiri, dugačkoj oko 420 metara, koja prolazi starom Lukom Tranzit. Planiramo koristiti svaki povoljan dan, kako bismo poštovali rokove, najavljuje Jukić.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!