Vijesti / Osijek

Rijeka ljubavi podijelila ''kruh od jučer''

Rijeka ljubavi podijelila ''kruh od jučer''

Jučer su u prostorijama buduće socijalne samoposluge s hranom  članovi udruge Rijeka ljubavi podijelili  "kruh od jučer" i ostale prehrambene proizvode (njoke, pasirane rajčice, tijesto, komad slanine, slano-slatke grickalice) građanima slabiejg imovonskog stanja.

Na poziv udruge vlasnicima pekara da pokažu svoju osjetljivost i daruju kruh od jučer siromašnim obiteljima javile su i donirale 250 vekni kruha pekare: " Novi Rekord ", Vinkovačka 64; " 2 Goluba " Višnjevac i pekara " Retfala ", Kalnička 2. Kruh će donirati i sljedećih dana.

- Obradovao nas je naš dragi i stalni donator "Meggle" sa 50 kutija ribanog sira ,a kojeg ćemo dijeliti našim korisnicima uz kruh od jučer. A posebno nas je iznenadila najava vrijedne donacija sindikata umirovljenika iz Osijeka koja će nam biti uručena u srijedu 4. ožujka Hvala im od srca jer "dobro je činiti dobro", poručili su iz Rijeke ljubavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Udruga Rijeka ljubavi ponosno javlja također kako su samohranom ocu troje djece darivali perilicu za rublje i tri kilograma deterdženta.

Prostorije buduće socijalne samoposluge s hranom uređuju se, sklapaju se police i, kako se očekuje, samoposluga će svoja vrata otvoriti pred Uskrs.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!