Vijesti / Osijek

Od danas ponovo avionom iz Osijeka u London

Od danas ponovo avionom iz Osijeka u London

Nakon zimske stanke danas i službeno u Zračnoj luci Osijek počinje sezona letenja. Tako će danas ponovo poletjeti avion iz Osijeka za London i obrnuto.

Letovi su kao i prošle godine. Ponedjeljkom iz Osijeka za London kreće u 17:35 sati, a iz Londona za Osijek 13:40 sati. Petkom pak iz Osijeka polijeće u 17:45, a iz Londona u 15:50 sati.

Za prve ovosezonske letove zrakoplovi su već bukirani i ostale su samo skuplje karte, ali se zato za kasnije mjesece karte mogu bukirati za već od povoljnih 19.99 eura u jednom smjeru. Više informacija o kartama pronađite na www.ryanair.com

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[span class=attention]Na vikend iz Osijeka u London za 1500 kuna[/span]

Osim što kreću letovi za London, pojačat će se i frekvencija letova domaće zrakoplovne tvrtke Trade Air na liniji sa Zagrebom pa će prema hrvatskoj metropoli i iz nje oni ići pet puta tjedno – ponedjeljom, utorkom, srijedom i četvrtkom u oba smjera, petkom prema Zagrebu i nedjeljom natrag u Osijek. Kako piše Glas Slavonije, petkom je ponovno na rasporedu linija kojom će avioni Trade Aira obuhvatiti Zagreb, Rijeku, Split i Dubrovnik. Nadalje, aktivirat će se i nacionalna aviokompanija Croatia Airlines, koja će dvaput tjedno – od 2. travnja četvrtkom u Dubrovnik i iz njega te od 3. travnja petkom u Split i iz njega – sve do 24. listopada također povezivati Osijek s jadranskom obalom.

Podsjetimo, od 18. svibnja kreću i letovi prema Beču, Frankfurtu, Munechenu, za koje će karte bit nešto skuplje (100 do 120 eura u jednom smjeru), ali ipak jeftinije od prvotnih najava.

[blockquote]Zračna luka Osijek i ove godine organizira prijevoz putnika od/do Zračne luke Osije po cijeni od 30 kuna po osobi i smjeru. Potrebno je izvršiti rezervaciju najkasnije 24 sata prije leta – od ponedjeljka do petka na broj telefona 031 514 400 ili na e-mail [email protected] u vremenu od 07.00 do 15.00 sati. Polazak putnika je sa parkirališta Željezničkog kolodvora. Prijevoz putnika u dolasku je 15-20min nakon iskrcaja.[/blockquote]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!